Γιατί ευχαριστεί δημόσια η Μενεγάκη τον Κουτσογιαννόπουλο;

Μέχρι να φύγει ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόπερσι από την εκπομπή, ήταν δύο οι επί συναπτά έτη συνεργάτες της. Πλέον έχει μείνει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Το συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας για την Ελένη Μενεγάκη και τις εκπομπές της όλα τα χρόνια.

Με την ολοκλήρωση μιας ακόμα χρονιάς που σε λίγες βδομάδες οδεύει στο τέλος της, η Ελένη ένιωσε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει ξανά για όλη αυτή τη συμπόρευση.

Τι έγραψε;

25 χρόνια μαζί. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ήταν ο αδιαπραγμάτευτος όρος της Ελένης Μενεγάκη σε όποιο συμβόλαιο υπέγραφε. Με μια φωτογραφία και μια αφιέρωση στο Instagram του δείχνει δημόσια την ευγνωμοσύνη της κι εκφράζει την παντοτινή της αγάπη.

«Φέτος κλείνουμε 25 χρόνια μαζί ! Δυο ξένοι που έγιναν δυο φίλοι ! Σ’ ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες αγαπημένε μου @theodorekoutsogiannopoulos. Σ΄ ευχαριστώ και για τις απίθανες στιγμές γέλιου, για την ψυχραιμία και την σταθερότητα σου στις δύσκολες στιγμές! Είσαι ξεχωριστό παιδί…Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα κοντά μου στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα στον Π. Καφέ και ακόμα πιο τυχερή που συνεχίσαμε μαζί εδώ και 15 χρόνια στον alpha! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ πάντα».

Τα συγκινημένα μάτια του Θοδωρή δεν ξέρουμε αν μεταφράζονται σε κάποιου είδους αλλαγή εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

https://www.instagram.com/p/ByC5KxqC3xa/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γρηγόρης Γκουντάρας: Έφυγε από τον Alpha έπειτα από 14 χρόνια!

Γρηγόρης Γκουντάρας: Τι έγραψε μετά το κόψιμο του «Τι λέει;»

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν οικογένειά μου»

 

 

Σχετικά άρθρα