Δημήτρης Γραικός: Νέες αποκαλύψεις – Πώς ο δορυφόρος… έκαψε τον δολοφόνο

Ένα σημαντικό στοιχείο αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής (7/6) σχετικά με τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού.

Ο υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στο ΑΠΘ Παναγιώτης Τοκμακίδης, παρακολουθούσε την εκπομπή και αποφάσισε να κάνει τη δική του έρευνα.

Πώς ο δορυφόρος… έκαψε τον δολοφόνο

Αναζήτησε αρχειακό υλικό παλαιότερων δορυφορικών λήψεων και σταμάτησε στο 2016, χρονιά ενδιαφέροντος για την υπόθεση. Διαπίστωσε πως υπήρχε δορυφορική λήψη, ακριβώς μία ημέρα πριν την εξαφάνιση του Γραικού στις 2 Νοεμβρίου και τη συνέκρινε με την αμέσως επόμενη λήψη, που πραγματοποιήθηκε στις 17 του μήνα.

Όπως έδειξε στην κάμερα του «Τούνελ», στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται στην κτηνοτροφική μονάδα του δράστη, ένας σκαμμένος λάκκος και μια επίπεδη επιφάνεια. Σύμφωνα με τα ίχνη που διακρίνονται, είχαν περάσει μηχανήματα χωματουργικών εργασιών.

«Τόσο ψυχρός εκτελεστής; Ποιος να το πιστέψει;»

Στην επόμενη λήψη φαίνεται πως ο λάκκος έχει σκεπαστεί και στην επίπεδη επιφάνεια είχε πλέον τοποθετηθεί τεράστιος όγκος χώματος. Εκεί βρέθηκε το αγροτικό αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία. Στιγμές οδύνης, συγκίνησης και θυμού βίωσαν όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία του άτυχου επιχειρηματία. Τραγικές φιγούρες οι στενοί του συγγενείς του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έχουν συμβεί.

«Τόσο ψυχρός εκτελεστής; Ποιος να το πιστέψει; Το ακούσατε στο ρεπορτάζ που παρουσιάσατε… Του μιλούσα στο τηλέφωνο και  ο αδελφός μου ήταν θαμμένος λίγα μέτρα πιο μακριά… Το ένστικτο μου μίλαγε…», τόνισε ο Νίκος Γραικός που ευχαρίστησε την εκπομπή για τη συμβολή της στις έρευνες.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=P5Ia_EaBpUA

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δολοφονία Γραικού: Η ανατροπή που προκαλεί περισσότερη οργή

Δολοφονία Γραικού: Τέλος στο… θρίλερ εξαφάνισης του επιχειρηματία

Φώτης Ντούλος: Πώς η μυστήρια εξαφάνιση κατέληξε σε δολοφονία – Ο ρόλος του εκατομμυριούχου Ελληνοαμερικανού

Τέλος στην αγωνία: Νεκρός ο Έλληνας αγνοούμενος στη Λετονία

Σχετικά άρθρα