Πάνος Καλλίτσης: Ανατριχιαστική η περιγραφή για τη δολοφονική επίθεση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» στην Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο γνωστός hairstylist Πάνος Καλλίτσης δίνοντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Με λεπτομέρειες, περιέγραψε καρέ – καρέ τη στιγμή της επίθεσης, καθώς και τις πρώτες σκέψεις του.

Τι ακριβώς συνέβη;

«Ήταν ένα Σάββατο που είχα πολλή δουλειά κι ήταν μια από τις πολύ ωραίες και συνηθισμένες ημέρες στη δουλειά… Είχαμε ξεχάσει κάτι στο σπίτι και γυρίσαμε να το πάρουμε. Μπαίνω και ανοίγω το γκαράζ. Η Έλενα μιλούσε στο τηλέφωνο.

Την ώρα που κατεβαίνουμε, αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος τρέχει και μέχρι να κατέβει η ράμπα κατάφερε και μπήκε. Τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Tην ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρελάθηκε. Τη στιγμή εκείνη αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν.

Πυροβόλησε και επικράτησε πανικός

Μόλις σηκώθηκε η γκαραζόπορτα, αυτός ενοχλήθηκε και πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια και άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί…Ήταν αληθινό κι έπρεπε να το αντιμετωπίσω», εξομολογήθηκε.

Δείτε όλα όσα διηγήθηκε ο Πάνος Καλλίτσης:

https://www.youtube.com/watch?v=0_wUGvnT_Bk

https://www.youtube.com/watch?v=ctvFSmYgULY

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σοβαρό τροχαίο για τον γιο πασίγνωστου εφοπλιστή: Κρίσιμες ώρες

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας, νικητής γνωστού ριάλιτι

Ζωή Λάσκαρη: Η αποκάλυψη για την ημέρα που πέθανε

Ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα σε σπίτι Ελληνοκαναδού δημοσιογράφου

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες που κρεμάστηκε ο ηθοποιός στην παράσταση – Είναι νεκρός κλινικά

Σχετικά άρθρα