Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής: Τριήμερο… πάρτι στην Αθήνα!

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής σήμερα και μάλιστα είναι και η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου! Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος όλοι οι δρόμοι γεμίζουν με νότες! Τρίημερο το πάρτι φέτος καθώς κλείνουν 20 χρόνια από την πρώτη Γιορτή της Μουσικής στη χώρα μας!

Συγκεντρώσαμε όλες τις εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης. Ωστόσο η μέρα γιορτάζεται σε όλη την Ελλάδα και μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για τη Φετινή Γιορτή της Μουσικής εδώ!

Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ATHENAEUM – Αδριανού 3, Θησείο

Μουσική από όλον τον κόσμο / Ώρα έναρξης 20:00 έως τις 23:30,

Το ATHENAEUM μεταμορφώνει τον πεζόδρομο της οδού Αδριανού, σε υπαίθρια σκηνή, Συναυλία μουσικής Jazz στον πεζόδρομο της Αδριανού, μπροστά στο κτίριο του Ωδείου ATHENAEUM. Θα εκτελεστούν έργα από τα χαρακτηριστικά στυλ της Jazz (Swing, Bebop, Modal). Διδασκαλία – ενορχήστρωση : Σύλβιος Σύρρος, Γιώργος Μικρός, Αναστάσης Γούλιαρης, Αρίωνας Γυφτάκης, Σπύρος Μάνεσης, Τζώρτζης Τσιρόπουλος

ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Κέντρο Επισκεπτών Θησείου (Λόφος Νυμφών – Θησείο)

Συναυλία χορωδιακής Μουσικής – Ώρα έναρξης 20,30

Το «Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών» συμμετέχει φέτος στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής παρουσιάζοντας την Μικτή Χορωδία Δήμου Κηφισιάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Εργαστήριο – Ώρα έναρξης 11.00

Mουσικοκινητική αγωγή για παιδιά ηλικίας από 6 έως 10 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2105284868,από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00, παραπλεύρως παιδικής χαράς.

Συναυλία χορωδιακής Μουσικής – Ώρα έναρξης 19.00

Συναυλία με τη Big Band Δήμου Αθηναίων και την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ – Κεντρικό Ίδρυμα Αθηνών,

Συναυλία χορωδιακής Μουσικής – Ώρα έναρξης 19.00

Συναυλία με σπουδαστές (απόφοιτους και τελειόφοιτους) του Ωδείου

ΗΡΩΔΕΙΟ – Διονυσίου Αεροπαγίτου, Ακρόπολη

Συμφωνική Μουσική – Ώρα έναρξης 21:00

Το 2019 έχει ανακηρυχθεί έτος Νίκου Σκαλκώτα, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από τον θάνατό του.

Τιμώντας τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ θα ερμηνεύσει το λαϊκό μπαλέτο Η θάλασσα, μια σειρά ζωντανών εικόνων, από τη ζωή του κόσμου της θάλασσας, που κινείται πότε στο φανταστικό και πότε στο φαντασμαγορικό (χορός μπαλέτου), με συχνή παρουσία μοτίβων από τη λαϊκή θαλασσινή παράδοση.

Η μουσική, χωρίς το μπαλέτο, θα μπορούσε να ονομαστεί συμφωνική σουίτα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
FELIX MENDELSSOHN BARTHOLDY (1809-1847) – Εισαγωγή «Οι Εβρίδες» (Το σπήλαιο Φίνγκαλ) σε σι ελάσσονα, έργο 26
ΣΕΡΓΚΕΪ ΠΡΟΚΟΦΙΕΦ (1891-1953) – Κοντσέρτο αρ. 2 για πιάνο και ορχήστρα σε σολ ελάσσονα, έργο 16
Andantino – Allegretto / Scherzo: Vivace / Intermezzo: Allegro moderato / Finale: Allegro tempestoso
Βασίλης Βαρβαρέσος πιάνο

Διάλειμμα

ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ (1904-1949) – Η θάλασσα, λαϊκό μπαλέτο
Εισαγωγή Ι Στην ακρογιαλιά Ι Χορός των κυμάτων Ι Η τράτα Ι Τα μικρά ψαράκια Ι Τα δελφίνια (Χορός φαντασμαγορικός) Ι Νυκτερινό (Γαλήνη) Ι Προετοιμασία της Γοργόνας Ι Ο χορός της Γοργόνας Ι Απ’ το παραμύθι του Μ. Αλεξάνδρου Ι Finale. Ύμνος στη θάλασσα
Σολίστ: Βασίλης Βαρβαρέσος

Η θάλασσα, Λαϊκό μπαλέτο – Β’ Μέρος

Μουσική διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης

Ελεύθερη είσοδος

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ, Μουσούρου 3, Μετς

Συναυλίες – Ώρα έναρξης 21:00

Joëlle Montech, Laurence Tragin, Aris Gioulis Ελαφρό Γαλλικό τραγούδι, κλασσική Μουσική.

ΘΕΣΣΑΛΟΣ Μελενίκου 2 & Πρ. Δανιήλ

Ζωντανή συναυλία – Ώρα έναρξης 21:00

Συναυλία των Bandalusia με τις δικές τους δημιουργίες, συνυπάρχουν αγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, αλλά και την ελληνική δισκογραφία. Πλέον ετοιμάζουν την επόμενη δισκογραφική δουλειά τους, ενώ παράλληλα εμφανίζονται σε φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, αλλά και στις μουσικές σκηνές της πόλης!

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ζωντανή συναυλία – Ώρα έναρξης 20:00

Συναυλία του μουσικού σχήματος «Χάρισμα» αφιερωμένη στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – Κήπος

Συναυλία – Ώρα έναρξης 20:00

Tο Μέγαρο συμμετέχει στους φετινούς εορτασμούς με συναυλίες που καλύπτουν ένα ευρύ μουσικό φάσμα, από την «κλασική» μέχρι την ethnic.

H βραδιά ανοίγει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τον νεαρό αρχιμουσικό Κωνσταντίνο Δημηνάκη, η οποία επέλεξε για αυτή την εορταστική συναυλία της στον Κήπο έργα του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου σε… χορευτικό ύφος, και συνεχίζεται με τους πιανίστες Χρήστο Μαράντο και Harald Ossberger σε ένα πρόγραμμα με συνθέσεις για τέσσερα χέρια καθώς και με τη Χορωδία Polyphonica.

Η Γιορτή κλείνει με το σχήμα Mottet των Σωτήρη Καστάνη (κιθάρα, programming) και Δημήτρη Κουζή (βιολί). Ο ήχος των εγχόρδων συνδυάζεται με τη φωνή του ακορντεόν του Γιώργου Σχοινά, σε ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι από το ρομαντικό Παρίσι ως την «αιώνια πόλη», τη Ρώμη, και από τα ατμοσφαιρικά μπαρ της Νέας Υόρκης ως τα παθιασμένα τάνγκο στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες. Special guests, η τραγουδίστρια Ξένια Γαργάλη και ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος.

Στις συναυλίες του Κήπου δεν υπάρχουν καθίσματα για το κοινό

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής / Μέγαρο Μουσικής

Ξεκινώντας από τις 17:00 και θα ολοκληρωθούν στις 19:45, όταν η μουσική σκυτάλη θα παραδοθεί στην συναυλία του ΟΜΜΑ στον Κήπο του Μεγάρου. Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου που θα διανέμονται από τις 16:00.

Στις 17:00 παρουσιάζεται στη Βιβλιοθήκη και στο MusicXLab, τον νέο της χώρο, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μουσικής και τεχνολογίας Touch the sound! που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7–12 ετών (είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας και προεγγραφή σε ειδική φόρμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης στις 10/6).

Στις 18:00, στον Πολυχώρο, η Ορχήστρα Δωματίου «Έκτωρ Πανάρας» του Μουσικού Σχολείου Ιλίου ερμηνεύει συνθέσεις Καρλ Τζένκινς, Μπέλα Μπάρτοκ, Μωρίς Ραβέλ και Γκούσταβ Μάλερ.

19.00 Μία ώρα αργότερα, στον ίδιο χώρο, οι Cinema ParadisoProject διασκευάζουν τις νότες που έντυσαν τα κινηματογραφικά μας όνειρα και μεταφέρουν το ταξίδι από τη μεγάλη οθόνη στη σκηνή. Μια cine-περιπλάνηση στον φανταστικό κόσμο του σινεμά μέσα από αγαπημένα και διαχρονικά soundtracks του διεθνούς και ελληνικού κινηματογράφου.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΑΝΑ

Εργαστήριο – Ώρα 18.30 με 19.30

Τα Αρχαία Ελληνικά Μουσικά όργανα ζωντανεύουν μπροστά μας , μας αφηγούνται τις μελωδικές ιστορίες τους και μας αποκαλύπτουν τα υλικά τους και τον τρόπο κατασκευής τους. Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν το συμβολικό χαρακτήρα της μουσικής την εξέλιξη της και τις προεκτάσεις του μύθου. Μαθαίνουν να κατασκευάζουν τα δικά τους μουσικά όργανα και δημιουργούν τις δικές τους ξεχωριστές μελωδίες.

ΟΔΟΣ ΜΙΑΟΥΛΗ – Ψυρρή

Πανηγύρι – Ώρα έναρξης 21:00

Κρητικό Διονυσιακό Πανηγύρι με τους: Γιάννη Μιχαλά (Λαούτο, ασκομαντούρα), Γιώργο Βρανά (λύρα), Αλέξανδρο Κανακάκη (κρουστά), Γιώργο Ψαράκη (Λαούτο).

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΥ – Παγκράτι

Ώρα έναρξης : 21:00

Mεταξύ των καταστημάτων Κουνούπι Cafe – Bar, Ohana Bar, Berlin by 5 Drunk men, Parot Bar, Rudolf Bart, συναυλία με τους: Diamond Pr (Americana/Folk), Ωμέγα Μπάντα (Pop, Rock, Έντεχνο, Disco)

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ – Παγκράτι

Μουσικός περίπατος στην Πλ. Βαρνάβα και την γύρω περιοχή. Συναυλίες με τους:

Ώρα έναρξης : 18:30

Batuca (Βραζιλιάνικα κρουστά), Αργύρης Λουλατζής (Έντεχνο), Centinela Duet (Jazz), Remi & the road (Folk, Country, Rock ‘n Roll)

RUDU BAR

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο facebook.com/EuropeanMusicDay.Gr

SPINSTER – Ικτίνου 3, Ψυρρή

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο facebook.com/EuropeanMusicDay.Gr

ΣΤΟΑ ΕΜΠΟΡΩΝ – STOA EMPORON

Εργαστήριο – Ώρα έναρξης 18:00

TAIKO performance με Ιαπωνικά κρουστά και διαδραστικό εργαστήρι

Ζωντανή συναυλία – Ώρα έναρξης 19:00

Αντώνης Σκαμνάκης – Viola Da Gamba Loops / Skankaram (RnB, Reggae, Boom Bap) / Recovery (Rock – Blues)

TYCO BAR (Ρόμβης 11 – Μοναστηράκι)

Έναρξη: 14:00

All day party Dj set με τους: Bakerman, Mantz, Liou, Bonso, Fragk&Gi

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

BARRETT, SYD RECORDS, CRUST – Ψυρρή

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συναυλία χορωδιακής Μουσικής – Ώρα έναρξης 11.00

Μελωδίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων, Ηλιακό Ρολόι

Mamakido- Ώρα έναρξης 19.00

Πρόγραμμα εκγύμνασης MAMAkido, μία εναλλακτική πρόταση εκγύμνασης για μικρούς και μεγάλους, στο Αστέρι.

Κυνήγι θησαυρού – Ώρα έναρξης 11.00

«Από τις πέντε αισθήσεις στα συναισθήματα» Ένα κυνήγι θησαυρού συναισθημάτων στη φύση. Για παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής στο τ. 2105202421 από Δευτέρα έως Παρασκευή ,10:00-14.00, Στρογγυλό κιόσκι

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ζωντανή συναυλία – Ώρα έναρξης 20:00

Συναυλία με του συγκρότημα Valletta Street project

ΚΡΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ – Γενναίου Κολοκοτρώνη 49, Κουκάκι

Συναυλία συνεργασία με το Καφενείο Κρίκος, Ώρα Έναρξης 19.00

ORIGINS SOUND SYSTEM το χειροποίητο Reggae-Dub ηχοσύστημα και τους: I’N’ITY CONNECTION selectors, Heviweit selectors, Systematic (Reggae, Dub)

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΑΝΑ

Εργαστήριο – Ώρα έναρξης 11.00 με 12.30 και 17:00 με 19.00

Τα Αρχαία Ελληνικά Μουσικά όργανα ζωντανεύουν μπροστά μας , μας αφηγούνται τις μελωδικές ιστορίες τους και μας αποκαλύπτουν τα υλικά τους και τον τρόπο κατασκευής τους. Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν το συμβολικό χαρακτήρα της μουσικής την εξέλιξη της και τις προεκτάσεις του μύθου. Μαθαίνουν να κατασκευάζουν τα δικά τους μουσικά όργανα και δημιουργούν τις δικές τους ξεχωριστές μελωδίες.

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ – Εξάρχεια

Πραγματοποίηση μουσικών εκδηλώσεων μεταξύ των καταστηματων Μπη σάιντ – Chartreuse Caféteria-Bar στον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου με τους: Akis Silves (18:00 – 19:00), Alex Flexible sounds (19:00 – 20:00), Rootie (20:00 – 21:00), AkizzBeatzz (21:00 – 22:00), Bakerman (22:00 -23:00), Speerit (23:00 – 00:00), (indoor set) Drosis (Electronic, Funk, Dub Reggae)

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΥ – Παγκράτι

Ώρα έναρξης : 22:00

Mεταξύ των καταστημάτων Κουνούπι Cafe – Bar, Ohana Bar, Berlin by 5 Drunk men, Parot Bar, Rudolf Bart, συναυλία με τους: Μιχάλης Σουρβίνος (Λάτιν Κιθάρα, Κλασική Κιθάρα), Hotline Klint (Νικήτας Klint) – Moriginal Beats (Electronic, Hip-hop, Reggae, Dubstep, Dub)

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ – Παγκράτι

Ώρα έναρξης : 20:00 / 3D:DARE DANCE DIGITALIZE’’

Η ομάδα ‘Connect your city – Culture’ παρουσιάζει την performance/innovative project ‘’3D:DARE DANCE DIGITALIZE’’, που παρουσιάστηκε με επιτυχία στη Λειψία της Γερμανίας το Μάιο 2019, στην οποία συμμετέχουν οι performer Ειρήνη Κουρούβανη, Σάνια Στριμπάκου και μέλη του Connect your city. Live μουσική από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Ώρα έναρξης : 21:00

Συναυλίες με τους: Δ. Παπαδόπουλο – Μ. Χαιδεμένο – Κ. Καρούτζο – J. Wastor (Jazz), Muddy Vibez (hip-hop), Tiny Jackal (hip-hop), Twinsanity (rap)

ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Το οριστικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο facebook.com/EuropeanMusicDay.Gr

Soundsystem Reggae, Dub / Ώρα έναρξης 19:00

Μεταφέρουμε το Kingston στην Πλατεία Θεάτρου με μια μοναδική μουσική εμπειρία από τους IRIE ACTION soundsystem

ROMANTSO

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο facebook.com/EuropeanMusicDay.Gr

ΣΤΟΑ ΕΜΠΟΡΩΝ – STOA EMPORON

Ζωντανή συναυλία – Ώρα έναρξης 21:00

De Traces (Electro Dub, Calypso, Soucous, Soca) / Driver’s Hit (Hard Rock, Classic Rock, Rock ‘n’ Roll, Blues, Funk Rock) / FortyTwo Percent (Classic Rock)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

BAD TOOTH – Κακουργιοδικείου 6 – Μοναστηράκι

Street Party Έναρξη: 14:00 με τους: Andry J και Nutu

live με τους: Warriorz Dance (Alternative / Rock) Έναρξη: 22: 00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συναυλία χορωδιακής Μουσικής – Ώρα έναρξης 11.00

Μελωδίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων, Ηλιακό Ρολόι

MINISTRY OF CONCRETE – πεζόδρομος Αξαρλιάν (πρώην Λέκκα)

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, το Ministry Of Concrete σε συνεργάσια με το DJ team, των SSFR, διοργανώνουν το τρίτο συνεχόμενο Athens Rats Block Party στα πλαίσια της Ευρωπαικής Γιορτής Μουσικής. Όντας ένας από τους επιδραστικότερους παράγοντες της αθηναϊκής street κουλτούρας, το Ministry Of Concrete θα φιλοξενήσει στον πεζόδρομο της Αξαρλιάν μια σειρά με live εμφανίσεις από τους:

17:00 – 17:20 Oxynous (Hip Hop) / 17:20 – 17:40 Soulnek (Hip Hop) / 17:40 – 18:00 Mi55t (Hip Hop)
18:00 – 18:20 Fer De Lance (Hip Hop) / 18:20 – 18:40 Lobo & Novel 729 (Hip Hop) / 18:40 – 19:00 Daphne Bluebird & Giorgos Kapis (Guitar) Neo-Soul Reggae / 19:00 – 19:20 LOU (Pop) / 19:20 – 19:40 Cypher Pool (Hip Hop) / 19:40 – 20:00 Ghettorock & ENAΔΥΟ (Hip Hop) / 20:00 – 20:30 Elephant Phinix (Hip Hop) / 21:00 – 21:30 Nέγρος του Μοριά (Hip Hop)

Το block party θα συνεχιστεί με DJ session από το team των SSFR, γνωστό για τα επιτυχημένα του parties σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους« της πόλης με μουσικές bass, hip-hop, trap και grime.

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ – Εξάρχεια

Πραγματοποίηση μουσικών εκδηλώσεων μεταξύ των καταστηματων Μπη σάιντ – Chartreuse Caféteria–Bar στον πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου με τους: The Mighty Robot & Sonny Crocket (18:00 – 19:00), khmer (19:00 – 20:00), DJ NOT I (20:00 – 21:00), Palmer brothers (21:00 – 22:00), SRJ B2B a.sqare (22:00 – 23:00), Saniter & Theremin (23:00 – 00:00), (indoor set) Nikos Thanos (Electronic, Funk, Dub Reggae)

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ – Παγκράτι live stage

Live – Ώρα έναρξης 19:00

Συναυλία με τους: The Noise Figures (Psychic Fuzz Rock), Marva Von Theo (Electronic, Dark-Pop), Blue Sketch (Jazz, Blues)

RHINOs BAR – Ασκληπιού 22, Νεάπολη Εξαρχείων

Swamp country blues / Experimental μουσική, Ώρα έναρξης: 19:00

Συναυλία με τους: Appalachian Cobra Worshippers (Swamp Blues, Trash Country, Dirty Gospel) / Αντώνης Λιβιεράτος (rock, alternative, experimental, electronic, greek) / Farwest Mandolinistic Orchestra («Δειγματοληπτική Τζαζ» κατά Στάθη Ιωάννου)

SIX D.O.G.S – Αβραμιώτου 6-8

Electro, Disco, House, Funk, Balearic, Ώρα έναρξης 17.00

Dj party με τους: Stiko, Discojuice, Chevy, Nikolas Gale, DJ Tim, Bonso, Mr. Roussos, Pan, Fragk & Gi, Jonn B2B Always Late (Electro, Disco, House, Funk, Balearic)

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 λόγοι για να μάθει το παιδί σας μουσική

Σου αρέσουν κι εσένα οι άντρες με κιθάρα; Έρευνα εξηγεί το γιατί.

 

Σχετικά άρθρα