Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29/7

Στο… κόκκινο θα είμαστε σήμερα, καθώς ο Ήλιος στον Λέοντα συγκρούεται με τον Ουρανό στον Ταύρο και η παραμικρή αφορμή θα πυροδοτήσει το κλίμα.

Για μια ακόμα φορά, αντιλαμβανόμαστε ότι κρίνεται απαραίτητο να πάρουμε αλλιώς τη ζωή μας, να αλλάξουμε νοοτροπία και συνήθειες, να ρισκάρουμε κάνοντας κάτι διαφορετικό, ξεκόβοντας οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις και κόβοντας συνήθειες.

Αν μείνουμε στα ίδια, τότε το σύμπαν θα τον εκπλήξει δυσάρεστα, με ταραχή, αναστάτωση και γεγονότα που θα μας αφήσουν άφωνους. Κοινώς, θα μας έρθει ο… ουρανός κατακέφαλα! Ας θυμόμαστε ότι είτε θα είμαστε εμείς που θα ανατρέψουμε τα πράγματα είτε θα το κάνουν οι άλλοι και εννοείται ότι δε θα μας αρέσει.

Κριός

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού να σηκώνει το… λάβαρο της επανάστασης δείχνεις έτοιμος να εκπλήξεις –άλλοτε ευχάριστα κι άλλοτε όχι- όλους/ες εκείνους/ες που σε παίρνουν ως δεδομένο/η. Επιπλέον καλείσαι να δουλέψεις στην πράξη ένα πρωτότυπο δημιουργικό μοντέλο και το μόνο που τελικά μπορεί να σε ενοχλήσει είναι η «αλλόκοτη» συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Καρκίνο να φέρνει στο προσκήνιο περιουσιακά είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα κληροδότημα ή μια αντίκα αξίας. Μπορεί ωστόσο να βρεις και κάτι κρυμμένο, στα πλαίσια μιας γενικότερης «ανασκαφής» ή τακτοποίησης στον χώρο σου.

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αλλαγές ή αναθεωρήσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον σε καλεί να εισάγεις «καινά δαιμόνια» στην ζωή σου, επειδή ωστόσο δεν είναι στην φύση σου να προκαλείς αλλά ούτε και να αποδέχεσαι εύκολα «φιλελεύθερες» συμπεριφορές, το πιθανότερο τελικά είναι να γίνει το «έλα να δεις» με έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να διερευνήσεις το παρελθόν, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε συλλογικό, ενώ είναι πιθανό να συναντήσεις και παλιούς γνωστούς ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά.

Δίδυμος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σηματοδοτεί απρόοπτα ή σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου αλλά κι επαφές με «ιδιάζουσες» περιπτώσεις ανθρώπων και τελικά θα χρειαστεί να παίξεις σε δύο «ταμπλό». Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα απρόσμενο όσο και όμορφο ταξίδι αλλά και να ανανεώσεις το look ή την γκαρνταρόμπα σου με σχετικά extreme επιλογές. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνομπορεί να αναβιώσει μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, είτε έχεις να λαμβάνεις, είτε να… δίνεις! Επιπλέον σε καλεί να φροντίσεις για την επαρκή τροφοδοσία σου σε αγαθά.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου κι αν είσαι ανοικτός/η σε καινοφανείς πρακτικές, τότε τα οφέλη σου θα πολλαπλασιαστούν. Να θυμάσαι μάλιστα ότι όσο πιο «ανασφαλές» δείχνει ένα εγχείρημα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας σου, αντίθετα να… φοβάσαι τα εύκολα και τα «αναμενόμενα». Παράλληλα βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να ανατρέξεις στις ρίζες σου και σε κάνει πιο εσωστρεφή, πρόσεξε ωστόσο μήπως τελικά εγκλωβιστείς στις αδυναμίες σου, χάνοντας μεγάλο μέρος της αποφασιστικότητάς σου.

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού απελευθερώνει την έκφρασή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, τόσο πλησιέστερα θα βρεθείς στην επιτυχία, ιδιαίτερα αν το κοινό σου είναι «ειδικό» ή ανήκει σε μια ελίτ. Όσο για τους… υπόλοιπους μπορεί να εκπλαγούν ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με την νοοτροπία τους, να θυμάσαι όμως ότι σήμερα πιο εύκολα θα τα βρεις με τους «στριμμένους», παρά με τους νορμάλ! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου ένα όνειρο αλλά και να «αφουγκραστείς» τους ρυθμούς της φύσης σε κάποιο είδος «ησυχαστήριου».

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού… αντίκειται στην όποια ανάγκη σου για ασφάλεια, αναμένονται λοιπόν αλλαγές και ανατροπές, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Ίσως βέβαια να πρόκειται και για εξελίξεις που δεν σε αφορούν προσωπικά κι έχουν να κάνουν με συγγενικά σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος και μνήμες, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μέρη και παρέες που σου ξυπνούν έντονα συναισθήματα, ενώ «παίζει» και η ένταξή σου σε μια κοινότητα.

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού αναδεικνύει τις πιο ανεξάρτητες και πρωτότυπες πτυχές σου, κάτι που σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις, εκείνο που ενδιαφέρει όμως εσένα είναι το να… προλάβεις να κάνεις την επανάστασή σου, πριν τα πράγματα αρχίσουν να «ξεφεύγουν» σε βάρος σου. Επιπλέον, μπορεί να αιφνιδιαστείς από τις επιλογές ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να συνεχίσεις την παράδοση και να ποντάρεις περισσότερα στις σχέσεις με τους οικείους σου στα πλαίσια μιας υπόθεσης που τείνει να εξελιχθεί σε καθαρά οικογενειακή.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τις ιδιαίτερες ικανότητες και τα ταλέντα σου, κάνοντας πράγματα που όσο κι αν ξενίζουν… εσένα ή τους γύρω σου, σε φέρνουν τελικά πολύ πιο κοντά στην επιτυχία! Επειδή ωστόσο, είναι πιο πιθανό να επιμείνεις συντηρητικά, μάλλον θα κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν παρεμβάσεις ή «προκλητικές» συμπεριφορές που παίζουν με τα νεύρα σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο θα σε φέρει σε επαφή και με άτομα της «παλιάς σχολής» που σίγουρα σου… κάνουν περισσότερο, ενώ μπορεί να μάθεις πολλά για το παρελθόν.

Τοξότης

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού πριμοδοτεί «απίθανες» καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να σου τύχει κι ένα απρόσμενο συναπάντημα-ταξίδι. Επιπλέον, έχεις την τάση να υιοθετήσεις ένα νέο look. Σε σχέση όμως με αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες σηματοδοτεί αλλαγές και ανατροπές που ένα μέρος τους θα είναι ευχάριστο κι ένα άλλο… όχι! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την τροφοδοσία σου ή μια δανειοδότηση κι αν δεν βρεις άλλες πηγές απευθύνσου στους οικείους σου.

Αιγόκερως

Όσο πιο απίθανη ή παράδοξη δείχνει μια οικονομική προοπτική, τόσο πιο… εύκολη και συμφέρουσα θα αποδειχθεί για σένα, κυνήγησε λοιπόν την «έκπληξη» κι άσε τα «σίγουρα» για μια άλλη φορά! Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει μια ιδιαίτερη αγορά ή μια απρόβλεπτα αποδοτική επένδυση. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε συνεργάτες ή πρόσωπα που αγαπάς με συνέπεια να γίνεις ακόμη πιο συγκαταβατικός σε ζητήματα, σχέσεων. Καλό είναι όμως να μην «πατήσουν» επάνω στις ευαισθησίες σου και τελικά σε εκμεταλλευτούν.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις ρότα, πριν αναγκαστείς να το πράξεις λόγω «ανωτέρας βίας»! Επιπλέον «ταράζει τα νερά» στις «δεδομένες» σχέσεις ή συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σου «σταθούν», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις αδιάθετο ή παλαιό υλικό στην δουλειά σου, μπορεί όμως να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια παλιά ενόχληση στην υγεία σου, που πίστευες πως είχε ξεπεραστεί οριστικά.

Ιχθύς

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα πρέπει να κινηθείς σχετικά ανορθόδοξα, αφού οι πάγιες πρακτικές σου δεν θα αποδώσουν. Επιπλέον ευνοείται η απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού αλλά και η αλλαγή αντικειμένου στην εργασία σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα «εξωτικό» pet. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο αναβιώνει σχέσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος κι είναι πιθανό να συναντηθείς με παλιούς γνώριμους και παλιές αγάπες αλλά και να ασχοληθείς ξανά με ένα πρότερο ενδιαφέρον σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια τα οποία ζητούν «συγγνώμη»;

Ποιος είναι ο χειρότερος φόβος των ζωδίων σε μια σχέση;

Φτιάξε τη βαλίτσα σου και… ανακάλυψε τον χαρακτήρα σου!

Ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι και τι σημαίνει αυτό;

Πόσο μπορεί να κρατήσει η καλοκαιρινή σου σχέση;

Ζώδια και σεξ: Μάθε τι ταιριάζει στον ερωτικό σου παρτενέρ!

Σχετικά άρθρα