Πρεμιέρα GNTM: Η… μάχη ξεκίνησε – Οι ιστορίες που συγκίνησαν

Πρεμιέρα την Κυριακή (8/9) το βράδυ έκαναν και το GNTM στο Star και η τηλεοπτική σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ.

Έδωσαν την πρώτη τους… μάχη για την τηλεθέαση και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ξεκίνησαν πολύ δυναμικά τη νέα τηλεοπτική χρονιά, βγάζοντας νωρίτερα τα δύο δυνατά… χαρτιά τους στην prime time ζώνη.

Οι «8 λέξεις» σημείωσαν μέσο όρο 21,1% στο γενικό σύνολο, ενώ το GNTM βρέθηκε λίγο πιο κάτω, στο 18,5%. Από την άλλη, στο δυναμικό κοινό, το GNTM είχε μέσο όρο 25,4%, ενώ αντίθετα οι «8 λέξεις» σημείωσαν 18%.

https://www.instagram.com/p/B2Kh_iZlTdz/

Η σύντροφος του γνωστού Τούρκου ηθοποιού

Η αρχή έγινε με 4 «ναι» στη Χαρά Παππά. Κέρδισε τους κριτές και καθώς άρχισαν οι ερωτήσεις, έγινε γνωστό πως είναι η σύντροφος γνωστού Τούρκου ηθοποιού που έχει κάνει επιτυχία και στην Ελλάδα.

Η συγκινητική ιστορία της Λυδίας

Μια νεαρή κοπέλα από την Κρήτη, η Λυδία, μπήκε στο πλατό του GNTM με αυτοπεποίθηση και συγκίνησε με την ιστορία της. Όταν ρωτήθηκε αν έχει ξυρίσει το κεφάλι της, απάντησε πως έχει αλωπεκία από τα 11 της.

Από τη λαϊκή, στην πασαρέλα

Η Μαρία Μιχαλοπούλου από την Κορινθία δουλεύει στις λαϊκές αγορές και προέρχεται από αγροτική οικογένεια αφού ο πατέρας της είναι παραγωγός μήλων.

Η νεαρή κοπέλα με τέλειες αναλογίες και ιδανικό ύψος μίλησε για τη ζωή της τονίζοντας πως θέλει να κατακτήσει το όνειρό της και ας προέρχεται από φτωχή οικογένεια αγροτών.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αγαπημένος μου Έλληνας τραγουδιστής είναι ο Αργυρός»

Βίκυ Καγιά: Τα γενέθλια και οι τρυφερές ευχές – Πόσο χρονών είναι;

Τι απαντά η Μέγκι Ντρίο στη Βίκυ Καγιά σχετικά με τη συμμετοχή της στο GNTM;

Σχετικά άρθρα