Μέγκαν Μαρκλ – Κέιτ Μίντλετον: Δεν θα γίνουν ποτέ κολλητές!

Για τη σχέση ανάμεσα στις δυο διάσημες δούκισσες της Μεγάλης Βρετανίας έχουν γραφτεί πολλά και διαφορετικά: από τη μία, δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο υποστηρίζουν ότι η σχέση της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ είναι «καλή και ζεστή», παρά τις φήμες για ρήξη στις σχέσεις των συζύγων τους, και από την άλλη, άρθρα μιλούν για τη τυπική σχέση που μοιράζονται η δούκισσα του Κέιμπριτζ και η δούκισσα του Σάσσεξ, καθώς δεν έχουν πολλά κοινά ή κοινές καταβολές.

Οι δυο δούκισσες είναι από εντελώς άλλο κόσμο

Το πιο πρόσφατο άρθρο, λ0ιπόν, που εξετάζει τη σχέση ανάμεσα στις δυο βασιλικές συνυφάδες δημοσιεύται στο Us Weekly, και δεν ανήκει στην πλευρά που επιμένει ότι «όλα καλά» ανάμεσα στην Κέιτ και τη Μέγκαν. «Δεν θα γίνουν ποτέ κολλητές, απλά φέρονται πολιτισμένα», αναφέρει πηγή μέσα από το Παλάτι, ενώ άλλη πηγή αναλαμβάνει να εξηγήσει το γιατί: «δεν υπάρχει κάποια γκρίνια ή τσακωμός, απλά οι δούκισσες είναι από εντελώς άλλο κόσμο». Η Μαρκλ ήταν αμερικανίδα ηθοποιός, η Κέιτ βρετανίδα σοσιαλιτέ, πράγμα που κάνει ξεκάθαρο το πόσο διαφορετικό background έχουν οι δυο γυναίκες.

Η Μέγκαν δέχεται πόλεμο από τα βρετανικά μίντια

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, οι συγκρίσεις ανάμεσα στις δυο δούκισσες που ξεκίνησαν με το που η Μαρκλ πέρασε το κατώφλι της βασιλικής οικογένειας, δεν βοήθησαν καθόλου τη σχέση τους. «Η Μέγκαν αισθάνεται ότι τα στανταρ είναι πολύ ηψηλά και το γεγονός ότι ο βρετανικός λαός έχει απαιτήσεις να τα φτάσει, την αποθαρρύνει. Η Μέγκαν αισθάνεται απομόνωση στη Μεγάλη Βρετανία, ειδικά με τον πόλεμο που δέχεται με τα βρετανικά μίντια. Τα χέρια της είναι δεμένα και δεν της επιτρέπεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Είναι πάρα πολύ δυσκόλα για εκείνη.», δήλωσε η ίδια πηγή.

Το γεγονός ότι τα δυο ζευγάρια, Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ, αποφάσισα να χωρίσουν τις φιλανθρωπίες τους, σύμφωνα πάντα με τις πηγές, δεν είναι ξέχωρο από τις σχέσεις των δυο γυναικών. Συγκεκριμένα, η πηγή κάνει αναφορά στις διαφορετικές απόψεις της Κέιτ και της Μέγκαν αναφορικά με το πώς θα λειτουργήσουν τους φιλανθρωπικούς τους οργανισμούς: «η Μέγκαν ήθελε να είναι πιο ενεργή και να παίρνει πρωτοβουλίες, ενώ η Κέιτ ήθελε να είναι πιο διακριτική.»

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Μέγκαν Μάρκλ γίνεται σχεδιάστρια μόδας!

Η Μέγκαν Μαρκλ «κολλητή» με την Κέιτ Μίντλετον στο Wimbledon (ΦΩΤΟΣ)

Τι κάνει μόνη της στη Νέα Υόρκη η Μέγκαν Μαρκλ;

 

Σχετικά άρθρα