Το στιλ της Παρασκευής

Παρασκευή σήμερα και το στιλ της ημέρας σίγουρα εμπνέεται τόσο από τον καιρό όσο και από τη διάθεσή σας αλλά και το τι έχετε να κάνετε μέσα στη μέρα αλλά και το βράδυ μετά τη δουλειά!

Τι να φορέσετε; Σίγουρα αυτός ο καιρός σάς έχει μπερδέψει και σας όπως και εμάς. Ωστόσο, μπορούμε σίγουρα να καταφύγουμε σε πιο… ασφαλείς λύσεις, όπως ένα τζιν ή ένα παντελόνι άλλου χρώματος.

Δες τις επιλογές μας και φτιάξε μόνη σου το στιλ της Παρασκευής!

Total Black look

Το total black σε κολακεύει και αναδεικνύει το στιλ σου αλλά και το σώμα σου! Η συγκεκριμένη, που σου προτείνουμε, βασίζεται στις φαρδιές γραμμές και στις αναλογίες, μην ξεχάσετε τους χρυσούς κρίκους.

https://www.instagram.com/p/Blgit3HFG8s/

Κλασικά κομμάτια

Το κλασικό γαλάζιο πουκάμισο, το τζιν παντελόνι και η ταμπά τσάντα δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, οπότε είναι ιδανικά για αυτήν την περίοδο που ενίοτε δεν ξέρετε τι να φορέσετε! Επενδύστε σε ρούχα που κρατάνε παραπάνω από μια σεζόν και όχι μόνο σε trends!
https://www.instagram.com/p/BkIQw1wFqzj/

Τα κατάλληλα αξεσουάρ

Τα μαύρα αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου, τσάντα και παπούτσια ταιριάζουν με κάθε μονοχρωματικό look αλλά και εμπριμέ! Δώστε άλλο… χρώμα και στιλ στην εμφάνισή σας με μαύρα αξεσουάρ που θα πάνε σε… άλλο επίπεδο το λουκ σας!

Λευκό

Μπορεί να βαίνουμε σιγά σιγά προς το τέλος του Οκτωβρίου αλλά το λευκό φοριέται ακόμα! Γιατί φοριέται; Γιατί οι θερμοκρασίες μάς το επιτρέπουν! Ταιριάζει υπέροχα με κόκκινα αξεσουάρ ή άλλες κόκκινες λεπτομέρειες!

https://www.instagram.com/p/BW7-s_ggwzJ/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το στιλ της Πέμπτης

Εμπνεύσου από τις λαμπερές εμφανίσεις της Νάταλι Πόρτμαν

Πανικός με τις στιλιστικές επιλογές της Μισέλ Ομπάμα

Τα 6 πιο συχνά στιλιστικά λάθη που όλες κάνουμε!

5 στιλιστικά κόλπα για να… καμουφλάρεις τα «ψωμάκια» σου!

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα