Αρχική / More / Δώρα / Κέρδισε 2 προσκλήσεις για το αφιέρωμα του Γιώργου Νταλάρα στο Βαμβακάρη
Κέρδισε 2 προσκλήσεις για το αφιέρωμα του Γιώργου Νταλάρα στο Βαμβακάρη  thumbnail

Κέρδισε 2 προσκλήσεις για το αφιέρωμα του Γιώργου Νταλάρα στο Βαμβακάρη

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΣΤΟ BADMINTON 2013

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου


ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ


Εγώ είμαι γιος της Κοκκινιάς

Τραγούδια από τη δισκογραφία του και επιλογές από τον Μάρκο

Φιλική συμμετοχή


ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
Ο Στέλιος Βαμβακάρης εδώ και πολλά χρόνια δημιουργεί τα δικά του τραγούδια. Στο Μουσικό Προαύλιο έρχεται για πρώτη φορά, μαζί με τον κορυφαίο έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα, για να αποδώσουν όμορφα άσματα. 

Με τον Γιώργο Νταλάρα τους συνδέει αδελφική φιλία και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, με αποκορύφωμα τις συναυλίες «Γιώργος Νταλάρας- Αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη» στο θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2002. Λίγο μετά, κυκλοφόρησε με την ετικέτα της Parlophone, διπλό cd με 28 τραγούδια του Μάρκου, από αυτές τις πολύ ξεχωριστές συναυλίες.

Με τη συναυλία αυτή, ολοκληρώνεται το καλοκαιρινό φεστιβάλ του θεάτρου Βadminton στο Μουσικό του Προαύλιο, με τραγούδια του Στέλιου Βαμβακάρη αλλά και τα μεγάλα άσματα του Μάρκου. 

Αληθινά, τρυφερά, μα και σκληρά, τραγούδια του πόνου και της δυστυχίας αλλά συνάμα λυτρωτικά, όπως όλα τα πραγματικά έργα τέχνης. Αυτά είναι τα τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη που αποτέλεσαν τις γερές βάσεις πάνω στις οποίες κτίσθηκε το καταπληκτικό οικοδόμημα που αντιλαμβανόμαστε σήμερα ως ελληνικό λαϊκό τραγούδι. 

Ο Μάρκος Βαμβακάρης είχε πηγαίο ταλέντο μουσικού δημιουργού, αυθεντική σχέση με το υλικό του, με τον εαυτό του αλλά και με το κοινωνικό περιβάλλον. Είχε μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σ’ αυτό που έκανε. 

Παίζουν οι μουσικοί: Μιχάλης Δήμας: μπουζούκι, Βασίλης Κορακάκης: μπουζούκι, Κώστας Γεράκης: κιθάρα, Στέφανος Μαγουλάς: κοντραμπάσο, Τραγουδά η Εβελίνα Αγγέλου

Ώρα έναρξης: 21:00

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X