Globetrotters: Ο μεγάλος τελικός είχε κλάματα, υψηλή τηλεθέαση και εκπλήξεις

Το Globetrotters έριξε… αυλαία μετά από 12 επεισόδια, με την ανάδειξη των νικητών του και δεν ήταν άλλοι από τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη, οι οποίοι κέρδισαν 30.000 ευρώ δίνοντάς τα στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων.

Ο Χρήστος και ο Παντελής ταξίδεψαν στη Νορβηγία και πήγαν για ψάρεμα μουρούνας. Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ – Άγγελος έφτασαν στη Λισαβόνα ώστε να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μνεία στον τελικό του Euro 2004. Ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στο Κέιπ Τάουν και πήγαν για κατάδυση με καρχαρίες.

https://www.instagram.com/p/B6c1jxmlpgD/

Τελικός προορισμός των ομάδων ήταν η Αθήνα. Μετά από μια σύντομη ξεκούραση, οι 6 ταξιδιώτες συναντήθηκαν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο κτήμα Santa Maria, όπου μοιράστηκαν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν.

Στο… κόκκινο η τηλεθέαση

Για μια ακόμα φορά, η τηλεθέαση του ψυχαγωγικού προγράμματος του Star ήταν ανεβασμένη, με το τηλεοπτικό κοινό να δείχνει ξεκάθαρα την προτίμησή του.

https://www.instagram.com/p/B6bkw1IFacc/

Πιο συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό (18 – 54), είχε μέσο όρο 22,9%, φτάνοντας μέχρι και το 26,6% στο τελευταίο τέταρτο (23:00 – 23:14). Στο γενικό σύνολο, είχε μέσο όρο 20,1%, ενώ τη στιγμή της ανάδειξης των νικητών (23:00 – 23:14), η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 25,1%.

Το συγκινητικό βίντεο

Ένα συγκινητικό βίντεο που προβλήθηκε στον τελικό έκανε… βαρύ το κλίμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Αντελίνα Βαρθακούρη να «λυγίσει».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=v6pjQHBewC8&feature=emb_logo

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η φωτογραφία του Θανάση Αλευρά που «πάγωσε» τους followers του

Δέσποινα Βανδή: Τραγουδά με την κόρη της και το Instagram… λιώνει!

Εμανουέλ Ουνγκαρό: Ποιος είναι ο ξακουστός σχεδιαστής μόδας που πέθανε

 

Σχετικά άρθρα