Ποιος άνδρας ηθοποιός βρίσκει πως ο Στίβεν Τάιλερ είναι «ο πιο σέξι ηλικιωμένος στην ιστορία»;

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ και ο μουσικός Άλις Κούπερ ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Aerosmith στο Λος Άντζελες για να ερμηνεύσουν τραγούδια του διάσημου συγκροτήματος με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας του.

Ο Κούπερ και ο Ντεπ, που παίζουν με τον κιθαρίστα των Aerosmith Τζο Πέρι στο ροκ συγκρότημα Hollywood Vampires ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών, όπως οι Foo Fighters, ο Σάμι Χάγκαρ και ο Τζον Λέτζεντ που τραγούδησαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, το οποίο τιμήθηκε ως το MusiCares «πρόσωπο» της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/B6Q8uifhdD8/

Είναι ο «πιο σέξι 70χρονος στην ιστορία»!

Υπό τη διοργάνωση της Recording Academy, το ετήσιο γκαλά MusiCares συγκέντρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια που θα δοθούν σε υπηρεσίες υγείας προς όφελος των μελών της μουσικής βιομηχανίας.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Βρετανός κωμικός Ράσελ Μπραντ, ενώ η βραδιά διανθίστηκε από αστεία σχετικά με το παρελθόν του συγκροτήματος αλλά και την ηλικία του Στίβεν Τάιλερ.

https://www.instagram.com/p/B53LIoGhwai/

«Είναι θαύμα που ζει ακόμη!», σχολίασε ο Μπραντ για τον 71χρονο Τάιλερ, που τον αποκάλεσε τον «πιο σέξι 70χρονο στην ιστορία».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κόμπι Μπράιαντ: Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του ίδιου και της κόρης του – «Σ’ αγαπάμε…»

Ο Στίβεν Τάιλερ στηρίζει έμπρακτα τις κακοποιημένα νεαρά κορίτσια

Επίθεση Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith κατά του Τραμπ για τη χρήση των τραγουδιών του στις συγκεντρώσεις του

Ο Steve Tyler έγινε ρεζίλι μπροστά σε θαυμάστριες! Ξέχασε τα λόγια του!

Σχετικά άρθρα