Φώτης Ντούλος: Νεκρός ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της γυναίκας του που εξαφανίστηκε

Νεκρός είναι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος, ο οποίος κατηγορούνταν για την απαγωγή και τη δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ.

Οι πληροφορίες που δόθηκαν στους δημοσιογράφους έξω από το Jacobi Medical Center, στο Μπρονξ, από τον δικηγόρο του, Νορμ Πάττις, αναφέρουν πως πέθανε την Πέμπτη (30/1) στις 17:22 (τοπική ώρα).

Ήταν εγκεφαλικά νεκρός

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όντας σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του, ήταν εγκεφαλικά νεκρός και περίμεναν μόνο ένα θαύμα για να τα καταφέρει.

Εφάρμοσε έναν σωλήνα στην εξάτμιση του αυτοκινήτου του, το οποίο βρίσκονταν στο γκαράζ του σπιτιού του, και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα. Η Κάρι Λοφτ, εκπρόσωπος της οικογένειας του Φώτη Ντούλο, δήλωσε ότι «πρόκειται για μια μεγάλη τραγωδία».

Μάλιστα, εσπευσμένα μετέβησαν από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη, οι συγγενείς του 52χρονου επιχειρηματία, οι οποίοι μετά την τελευταία του πνοή, δήλωσαν ότι θα χαρίσουν τα όργανά του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Άφησε γράμμα επειδή δεν άντεχε…

Ο διεθνής Τύπος προτάσσει πως στο σπίτι του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, μετά τις έρευνες, εντοπίστηκε ένα γράμμα με το οποίο επιχειρεί να προβάλλει την αθωότητά του αναφορικά με την πολύκροτη. Σε αυτό το γράμμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Φώτης Ντούλος φέρεται να προτάσσει τη μη εμπλοκή του.

Το γεγονός ότι θα προφυλακιζόταν, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το οικογενειακό του περιβάλλον στον ANT1, ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει. Εξάλλου, τον τελευταίο καιρό είχε κλονιστεί ψυχολογικά από το γεγονός ότι ήταν υπό περιορισμό, δεν μπορούσε να δει τα πέντε παιδιά του και ότι ήταν ήδη καταδικασμένος στα μάτια της κοινής γνώμης για την εξαφάνιση και τη δολοφονία της συζύγου του.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Φώτης Ντούλος: Πώς η μυστήρια εξαφάνιση κατέληξε σε δολοφονία – Ο ρόλος του εκατομμυριούχου Ελληνοαμερικανού

Μίκαελ Σουμάχερ: Στο… σφυρί η Ferrari του Γερμανού οδηγού της Formula 1 – Πόσο κοστίζει;

Γιάννης Τσεκλένης: Πέθανε ο σχεδιαστής που οδήγησε τη μόδα ψηλά – Το έργο… ύμνος στον ελληνικό πολιτισμό και η επαγγελματική σχέση με τον Αριστοτέλη Ωνάση

Σχετικά άρθρα