Αγαπάς τις καμπύλες σου; Δες τι κάνει η Μπιγιονσέ και διατηρείται όπως θέλει

Η Μπιγιονσέ είναι μια τραγουδίστρια που είναι γνωστή, πέρα από τις φωνητικές της ικανότητες, και για τις πληθωρικές της καμπύλες.

«Αποδέχομαι τον εαυτό μου, έτσι που είμαι με έντονες καμπύλες. Αποδέχομαι αυτό που το σώμα μου ήθελε να είναι», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, για να συνεχίσει, πως «όλο αυτό είναι αληθινό. Όποτε θα είμαι έτοιμη να αποκτήσω σφικτούς κοιλιακούς, τότε θα πάω γυμναστήριο και θα βάλω τα δυνατά μου μέχρι να τα καταφέρω».

Ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά πριν τη γέννα!

Η τραγουδίστρια των άκρως επιτυχημένων άλμπουμ όπως το «Lemonade», είχε αποκαλύψει πως ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά πριν τη γέννα, όταν υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της, τη Ρούμι και τον Σερ, τον Ιούνιο του 2017.

Η ίδια φαίνεται, λοιπόν, πως λατρεύει το σώμα της και το πώς είναι και δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει για κανέναν, δίνοντας το δικό της μήνυμα και τον δικό της αγώνα για όλες τις γυναίκες που αισθάνονται ανασφάλεια για τον εαυτό τους και το σώμα τους.

Χορός, βαράκια και… πίτσα στο πρόγραμμα της Μπιγιονσέ

Για αυτό διατηρεί τη σιλουέτα της, όπως εκείνη θέλει. Η, σχεδόν 40χρονη, καλλιτέχνιδα είναι παντρεμένη από το 2008 με τον ράπερ, Τζέι Ζι, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Αν και μητέρα τριών παιδιών, η εκρηκτική Μπιγιονσέ κρατά τον σωματότυπο που επιθυμεί και γυμνάζεται ώστε να τονίσει τις πληθωρικές καμπύλες της.

Πάντως, όπως είχε φανερώσει και η ίδια σε συνέντευξή της πριν μερικούς μήνες, ο χορός της προσφέρει όλα όσα χρειάζεται. Και εξάλλου, οι κινήσεις της είναι ασυναγώνιστες. «Για εμένα, ο χορός με κρατά ζωντανή και κινεί σώμα και πνεύμα».

«Και αν δεν μπορώ να χορέψω, βάζω δυνατά τη μουσική που θέλω και σηκώνω βάρη από 5 κιλά στο καθένα, συνεχόμενα, μέχρι το τραγούδια να τελειώσει. Και το συνεχίζω μέχρι να κουραστώ». Και η ίδια έχει δηλώσει πως δεν θέλει να στερείται τίποτα, αν και προσέχει, ενώ αγαπημένο της σνακ είναι η πίτσα την οποία τρώει σίγουρα κάθε Κυριακή…!

https://www.instagram.com/p/B7x0td5nRtl/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

4 μίνιμαλ party looks της Μπιγιονσέ για να «λάμψεις»

Στη Μύκονο η πληθωρική μητέρα της Μπιγιονσέ

Μπιγιονσέ: «Έφτασα 99 κιλά πριν τη γέννα αλλά δεν με πήρε από κάτω»

Μέγκαν Μαρκλ: «Έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο η Μπιγιονσέ;

Σχετικά άρθρα