Τα χρωματιστά eyeliners της παράστασης Valentino Haute Couture ήταν η τάση μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού η οποία θα συνεχίσει να επικρατεί και φέτος το Χειμώνα

Πριν μιλήσουμε για μακιγιάζ ματιών και έγχρωμο eyeliner, καλό είναι να πούμε λίγα λόγια για την υπέροχη παράσταση που έκανε ο Pierpaolo Piccioli και η ομάδα του. Αξίζει να υπογραμμιστεί η ικανότητα του δημιουργικού διευθυντή του Valentino να φέρνει μια μοντέρνα ευαισθησία στα μοντέλα του Haute Couture, συχνά χρησιμοποιώντας μία παλέτα χρωμάτων που υπάρχει έξω από τις κλασικές συμβάσεις και η οποία δίνει μία παιχνιδιάρική πινελιά στο ύφος των ρούχων.

Στην πιο πρόσφατη παράσταση στο Le Gaggiandre στο Arsenale της Βενετίας, ο σχεδιαστής έδειξε για άλλη μία φορά αυτή τη μοναδική παλέτα χρωμάτων, παρουσιάζοντας κομψά κουστούμια , σε κίτρινο καναρινί, σμαραγδί πράσινο και σε φούξια αποχρώσεις. Οι πρωταγωνιστές όμως ήταν χρωματιστά eyeliner και μολύβια, cateye σε αποχρώσεις του σοκαριστικού ροζ, του πράσινου λάιμ και του μωβ τα οποία αποτέλεσαν μερικές από τις μεγάλες εκπλήξεις που ο McGrath αποκάλεσε “ένας νέος κώδικας νεωτερικότητας”.

Το μυστικό όμως είναι στο μακιγιάζ! Απ’ ότι είδαμε είναι φυσικό χωρίς εντάσεις, δίνοντας έτσι ακόμη περισσότερο έμφαση στη περιοχή των ματιών. Το φετινό καλοκαίρι τα δημοφιλή χρώματα ήταν το λαχανί, το ροζ και γενικά η παστέλ αποχρώσεις που θα συνεχίσουν αναμφίβολα να επικρατούν και το χειμώνα προσθέτοντας το χρώμα του πάγου, το σκούρο μωβ και αυτό που σίγουρα δε θα μπορεί να λείπει είναι το σκούρο πράσινο το οποίο θα είναι από τα Νο1 χρώματα που θα φορεθεί φέτος το χειμώνα.

Η συγκεκριμένη τάση στο μακιγιάζ μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι βαμμένη όλες τις ώρες της ημέρας ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που έχεις χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο σου είναι μία βάση.

Τα χρωματιστά eyeliners ήρθαν για να μείνουν φέρνοντας έναν παιχνιδιάρικο αέρα από τα 90ς, που αρμόζει αναμφισβήτητα σε όλες τι ηλικίες.

Πάρε μία ιδεά:

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

Διαβάστε σχετικά άρθρα

5 διαχρονικά κουρέματα που είναι πάντα τάση και κολακεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Σχετικά άρθρα