5 μοντέρνα παλτό για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021/2022

Κομψό, διαχρονικό! Το παλτό είναι το κλασικό κομμάτι που δεν μπορεί να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας. Οι εποχές περνούν, οι τάσεις αλλάζουν. Αλλά μιλώντας για πανωφόρια τα παλτό δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Το επιλεγμένο παλτό έχει τη διαχρονική του γοητεία, και παραμένει από τα πιο σημαντικά ρούχα στην ντουλάπα μας, όποιο και εάν είναι το στιλ μας.

Έχω ξεχωρίσει τις 5 πιο μοντέρνες εκδοχές του φετινού Φθινοπώρου-Χειμώνα 2021/2022 που δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη σεζόν.

1. Το μακρύ παλτό

Το μακρύ παλτό θα συνεχίσει να είναι μια μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν. Συνδύασε το με ένα φουλάρι εάν σου αρέσει το country chic style, όπως προτείνει ο Max Mara.



2. To oversized παλτό

Αν σου αρέσουν τα oversized ρούχα, αυτό το παλτό είναι ιδανικό για εσένα! Μπορείς να παίξεις με πολλά layering για να απογειώσεις το στυλ σου και να δώσεις παραπάνω όγκο.


3.Το tweed παλτο

Αυτή τη σεζόν το tweed θα βρίσκεται στο κέντρο της γκαρνταρόμπας μας. Επομένως ένα παλτό σε στυλ Chanel δεν μπορεί να λείπει.

4.Κοντό παλτό

Είναι το παλτό που μας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν, που προτάθηκε από τον Dior, και είναι σε θέση να κάνει ακόμη και τα πιο απλά ρούχα κομψά και άψογα.

5.Κάπες και κουκούλες

Είναι μία εξαιρετική εναλλακτική για το πιο κλασικό παλτό. Επιλέξτε την ασπρόμαυρη έκδοση όπως αυτή που υπογράφει ο Valentino, αν θέλετε να δώσετε μια σύγχρονη πινελιά στο ντύσιμο σας.

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram:https://www.instagram.com/evangelie_alp/?hl=el

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Αμάνικα Γιλέκα: Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του Φθινοπώρου

Κουστούμια σε συνδυασμό με ψηλά πέδιλα: Το πιο κομψό Φθινοπωρινό ντύσιμο σε 5+1 εμφανίσεις που θα θες να αντιγράψεις.

Σχετικά άρθρα