Jennifer Lopez- Ben Affleck: Επανασυνδέθηκαν μετά από 20 χρόνια και παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν το Σάββατο στο Λας Βέγκας όπως ανακοίνωσε η ίδια στο ενημερωτικό της δελτίο την Κυριακή, τελειώνοντας την επιστολή με ένα το νέο της όνομα κυρία Jennifer Lin Affleck. «Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στην γαμήλια πρωτεύουσα του κόσμου», έγραψε η Lopez.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη anna (@angelsjlo)

«Μόλις φτάσαμε στο μικρό άσπρο παρεκκλήσι του γάμου μέχρι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ευγενικά ανοιχτά για λίγα λεπτά, για να τραβήξουμε φωτογραφίες με ένα ροζ κάμπριο Cadillac, που προφανώς χρησιμοποιήθηκε κάποτε από τον ίδιο τον βασιλιά [Ελβις]». Η Lopez έγραψε ότι φορούσε ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ο Affleck ένα σακάκι από την ντουλάπα του.

«Διαβάσαμε τους δικούς μας όρκους στο μικρό παρεκκλήσι και δώσαμε ο ένας στον άλλο τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για την υπόλοιπη ζωή μας», έγραψε. «Στο τέλος ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που μπορούσαμε να φανταστούμε». Οι δυο τους ήταν μαζί πριν από 20 χρόνια και χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Η πρώτη γνωριμία τους και ο χωρισμός

Η Lopez και ο Affleck γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Gigli” το 2001 στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Τον Νοέμβριο του 2002 ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με ένα πανάκριβο δαχτυλίδι με ροζ διαμάντι. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει τότε πως ήταν ότι πιο όμορφο είχε δει ποτέ της.

Ο γάμος τους είχε οριστεί για τον Σεπτέμβριο του 2003 αλλά τον ανέβαλαν με την αιτιολογία πως η προσοχή των μέσω μαζικής ενημέρωσης αποτελεί εμπόδιο. Η αναβολή έμελλε να είναι οριστική και οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους και έκαναν οικογένειες. Η Lopez παντρεύτηκε το 2004 τον επίσης τραγουδιστή Marc Anthony και απέκτησαν μαζί τα δίδυμα παιδιά τους Emma και Maximiliano. Χώρισαν το 2011.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isaac Luxe™ (@isaacluxe)

Μετά από αυτόν τον χωρισμό της έκανε διάφορες σχέσεις με μία εξ αυτών να καταλήγει και πάλι στον αρραβώνα. Πρόκειται για την σχέση της με τον παίκτη των Yankees Alex Rodriguez με τον οποίο ήταν μαζί από τον Φεβρουάριο του 2017. Αρραβωνιάστηκαν το 2019, αλλά τον Απρίλιο του 2021 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Έναν μήνα μετά ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Affleck με την Lopez σε κοινές διακοπές. Βέβαια, οι φήμες της επανασύνδεσης δεν άργησαν να φουντώσουν.

Πριν όμως, ο Affleck είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Jennifer Garner το 2005 μετά από 10 μήνες σχέσης. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά την Violet,την  Serafina και τον Samuel. Ωστόσο και εκείνοι χώρισαν με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πως δεν περνούσε καλά στον γάμο του και κατέφυγε στο αλκοόλ για να το αντιμετωπίσει. Μάλιστα, για να ξεπεράσει τον εθισμό του πήγε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Η δεύτερη πρόταση γάμου μετά από 17 χρόνια

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τραγουδίστρια ανέφερε πως η πρόταση γάμου της έγινε την ώρα που έκανε αφρόλουτρο. «Ήμουν εντελώς ξαφνιασμένη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα προσπαθώντας σκληρά να καταλάβω ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά, έμεινα κυριολεκτικά άφωνη». Ενώ εκείνος είπε: «αυτό είναι ναι;», «είπα ΝΑΙ, φυσικά αυτό είναι ΝΑΙ», έγραψε στο newsletter της.

Η Lopez εξηγεί ότι μετά βίας κατάφεραν να φτάσουν στο παρεκκλήσι του γάμου εγκαίρως πριν κλείσει, και ενώ ήθελαν να ιερουργήσει ο Έλβις εκείνος δεν ήταν διαθέσιμος. Προχώρησαν ούτως ή άλλως, τραβώντας φωτογραφίες μπροστά στους μάρτυρες τους που φαίνεται ότι ήταν κάποια από τα παιδιά τους.

Κανείς τους δεν έκρυψε πως επιτέλους κατάφεραν να κάνουν τον γάμο των ονείρων τους, έναν γάμο που ήθελαν εδώ και πολύ καιρό. Η Lopez τελείωσε την ανακοίνωσή της λέγοντας «Είχαν δίκιο όταν είπαν, “το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη”. Είμαστε τόσο ευγνώμονες που το έχουμε σε αφθονία, μία νέα υπέροχη οικογένεια με πέντε καταπληκτικά παιδιά και μια ζωή που δεν είχαμε ποτέ περισσότερους λόγους να περιμένουμε».

 

Σχετικά άρθρα