Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε την γυναίκα του στην Κρήτη- Το χρονικό της υπόθεσης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος που την περασμένη Κυριακή μαχαίρωσε και σκότωσε την γυναίκα του στην Κρήτη, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Σύμφωνα με το Cretapost.gr ο κατηγορούμενος έφτασε στα δικαστήρια συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρό γιλέκο. Στην νέα του κατάθεση επέμεινε σε όσα αρχικά είχε καταθέσει, πως η 56χρονη γυναίκα του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και σωματικά.

Ισχυρίστηκε πως του πέταξε πιάτο

Στην απολογία του ο 60χρονος ανέφερε πως η 56χρονη Γεωργία του επιτέθηκε πρώτη τον έβρισε και του πέταξε ένα πιάτο. Στην συνέχεια, είπε πως θόλωσε και δεν ήξερε τι έκανε. Τόνισε δε, πως το θύμα μετά τον γάμο του παιδιού τους έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 μέρες.

Όσα είπε δεν έπεισαν το Δικαστήριο και έτσι ο κατηγορούμενος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Αγυιάς.

Η αληθινή αιτία του φονικού

Η αληθινή αιτία του φονικού που φαίνεται να όπλισε το χέρι του γυναικοκτόνου είναι η πρόθεση της 56χρονης γυναίκας να ζητήσει διαζύγιο από τον δράστη. Ήδη κάποιες μέρες πριν είχαν ξεκινήσει να υπάρχουν εντάσσεις μεταξύ τους και η αιτία που η γυναίκα αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο ήταν η ζήλεια του συζύγου της.

Την μέρα που την δολοφόνησε ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς που τελικά ήταν και ο τελευταίος της. Κατά την διάρκεια, αυτού ο 60χρονος πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε τον λαιμό της 56χρονης γυναίκας. Τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία- νεκροτομή ο θάνατος της γυναίκας ήταν απόρροια των τριών τραυμάτων που είχε στον λαιμό της. Μαχαιριές δέχθηκε και στα άκρα της καθώς προσπαθούσε να αποκρούσει τον δολοφόνο της, αλλά και μαχαιριές στην πλάτη.

Τηλεφώνησε στον γιο του και του είπε ότι την σκότωσε

Μετά την δολοφονία της συζύγου του έφυγε από το σπίτι και τηλεφώνησε στον γιο του πληροφορώντας τον ότι σκότωσε την μητέρα του. Ο 31χρονος γιος έσπευσε στο σπίτι όπου πράγματι βρήκε την μητέρα του δολοφονημένη μέσα στα αίματα. Τότε τηλεφώνησε στην αστυνομία και τους είπε πως ο πατέρας του δολοφόνησε την μητέρα του.

Οι Αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο και αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του 60χρονου. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο 60χρονος γυναικοκτόνος πήγε μόνος του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδόθηκε λέγοντας στις αρχές πως την αγαπούσε αλλά την σκότωσε.

Σχετικά άρθρα