Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 20χρονος φοιτητής, μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Οι γιατροί των νοσοκομείων της Λάρισας δίνουν μάχη να κρατήσουν στην ζωή τους επιζώντες από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, μετά την σύγκρουση επιβατηγού τρένου με ένα εμπορικό τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το πρώτο βαγόνι, αυτό που τυλίχτηκε στις φλόγες και το οποίο στέγαζε και το κυλικείο της αμαξοστοιχίας, είναι αυτό που δεν άφησε ελπίδες για ζωή σε όσους επέβαιναν, αφού καταστράφηκε ολοσχερώς. Όσοι βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι βρήκαν τραγικό και ακαριαίο θάνατο.

Ωστόσο ο 20χρονος φοιτητής Γεράσιμος- Ιάσων Γεωργιάδης που επέβαινε στο πρώτο βαγόνι ήταν ο μοναδικός επιζών. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο ίδιος εκτοξεύτηκε μακριά από το μοιραίο βαγόνι, πριν τυλιχθεί στις φλόγες και βρέθηκε να κείτεται σε χωράφια λίγο πιο πέρα, όπου και τον βρήκαν αργότερα.

Αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι μετά την πτώση, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας. Έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε δύο χειρουργεία και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Στο πλευρό του έξω από την μονάδα του νοσοκομείου βρίσκεται η οικογένειά του, η οποία αγωνιά για την ζωή του 20χρονου φοιτητή.

Ο νεαρός φοιτητής του ΑΠΘ σπουδάζει μηχανολόγος- μηχανικός και επιβιβάστηκε στο μοιραίο τρένο με σκοπό να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα