Γυναικοκτονία στην Πάφο: Ο σύντροφος της 28χρονης την κακοποίησε, την στραγγάλισε και την πέταξε στο γκρεμό

Μία ακόμα γυναικοκτονία ήρθε να συνταράξει την κοινή γνώμη, αυτή τη φορά στην Κύπρο. Η 28χρονη Λέσια Μπίκοβα βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της στην περιοχή Πέτρα Ρωμιού στην Πάφο.

Το περασμένο Σάββατο στις 11 Μαρτίου η 28χρονη Λέσια Μπίκοβα με καταγωγή από την Ουκρανία βρήκε τραγικό θάνατο στην περιοχή Πέτρα Ρωμιού στην Πάφο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στο “Cyprus Times”, η κυρία Μαρίνα Χριστοδουλίδου από το γραφείο τύπου της κυπριακής αστυνομίας, η 28χρονη βρισκόταν με ειδική άδεια παραμονής στη χώρα από τον περασμένο Ιανουάριο, κάτι που πιθανώς σχετίζεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας στην θαλάσσια περιοχή της Πάφου. Η σορός της μεταφέρθηκε και διενεργήθηκε νεκροτομή, η οποία έδειξε στοιχεία, καταδεικνύοντας φόνο εκ προ μελέτης. Πιο συγκεκριμένα από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν σημάδια που βεβαιώνουν την εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα βρέθηκε κάταγμα του ωοειδούς οστού, που παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού.

Την βίασε, την στραγγάλισε και την πέταξε στο γκρεμό

Όπως τόνισε η κυρία Χριστοδουλίδου εμφανή ήταν και τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στο σώμα της άτυχης κοπέλας που έπεσε θύμα του συντρόφου της. Συμπερασματικά ο 30χρονος βίασε την 28χρονη, την στραγγάλισε και στη συνέχεια την πέταξε στο γκρεμό.

Σύμφωνα με το “Mega” ο σύντροφός της είναι ένας 30χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία, μόνιμος κάτοικος του νησιού. Οι δυο τους φαίνεται πως είχαν γνωριστεί στα social media ένα μήνα πριν τηγν άγρια δολοφονία. Ο 30χρονος υποστήριξε στην κατάθεσή του πως επρόκειτο για ένα τραγικό ατύχημα, εφόσον η κοπέλα πλησίασε το γκρεμό για να βγάλει φωτογραφία και στην προσπάθειά της αυτή γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό.

Η αστυνομία που βρέθηκε αμέσως στο σημείο εξέτασε τον φερόμενο ως δράστη για χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών, τεστ στα οποία βγήκε θετικός. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους και όπως είπαμε και παραπάνω καταδεικνύουν εγκληματική ενέργεια. Ο φερόμενος ως δράστης κρατείται μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες και φαίνεται πως κατηγορείται για φόνο εκ προ μελέτης.

Σχετικά άρθρα