22χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 26χρονο ξάδελφό της- Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη

Μία 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε το 26χρονο ξάδερφό της για βιασμό, ο οποίος μετά την καταγγελία της καταζητείται από τις αρχές.


Πιο συγκεκριμένα η 26χρονη κοπέλα κατήγγειλε το απόγευμα της Κυριακής την πράξη του 22χρονου ξαδέρφου της, όταν τα ξημερώματα της ίδιας μέρας οι δυο τους βρίσκονταν σε νυχτερινό μαγαζί και διασκέδαζαν. Τότε ο 26χρονος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της 22χρονης κοπέλας, την πήγε στην τουαλέτα, της σήκωσε τη φούστα και την βίασε. Εκείνη όπως φαίνεται δεν κατάλαβε κάτι, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Την επόμενη μέρα όταν ξύπνησε στο σπίτι της είχε πόνο στα γεννητικά της όργανα, γεγονός που την ανησύχησε, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου από το οποίο διορίστηκε ειδικός πραγματογνώμονας-ψυχολόγος, αφού η κοπέλα πρόκειται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Ακόμη έχουν κατασχεθεί ώστε να εξεταστούν στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. τα ρούχα που φορούσε η 22χρονη κοπέλα τα ξημερώματα της Κυριακής, την ημέρα δηλαδή που σύμφωνα με την καταγγελία συνέβη ο βιασμός.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν την 22χρονη κοπέλα στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για να ληφθούν ούρα και αίμα. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναζητείται και υλικό από κάμερες για να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.


Πηγή: iefimerida

Σχετικά άρθρα