Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της- Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει “φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο”, μέσα στο οποίο βρέθηκε η σορός της γυναίκας.


Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε νεκρή στην θέση του συνοδηγού, μέσα σε αμάξι που ήταν ήταν σταθμευμένο κοντά στα κοιμητήρια της περιοχής. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο απέκλεισαν το χώρο ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες της αστυνομίας.


Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στην περιοχή, διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε δεχτεί εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν καραμπίνα, ενώ, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, πιθανότατα για μία ακόμη γυναικοκτονία.


Στο σημείο βρίσκονται τα κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών και άντρες της Ασφάλειας, ενώ γίνεται προσπάθεια για να ταυτοποιηθεί η άτυχη γυναίκα και στην συνέχεια να εντοπιστεί και ο δράστης. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι περίπου 50 ετών, έγινε αντιληπτή από διερχόμενο, υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, στις 7:45 το πρωί, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Καθώς φαίνεται η γυναίκα είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.


Πηγή: ertnews

Σχετικά άρθρα