Eπεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ: Ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες σε περιπολικό-Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα

Λίγο μετά τις 12:30 μεγάλη ομάδα ατόμων έκλεισε τον δρόμο που περνάει μπροστά από την ΑΣΟΕΕ με κάδους απορριμμάτων.

Πιο συγκεκριμένα έβαλαν φωτιά στους κάδους και σύμφωνα με τις πληροφορίες επιτέθηκαν σε περιπολικό. Ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την ώρα του συμβάντος περνούσε περιπολικό της Άμεσης Δράσης το οποίο σταμάτησε για να επιληφθεί του συμβάντος. Στο περιπολικό επέβαιναν τρεις αστυνομικοί, κατά των οποίων επιτέθηκε η ομάδα των ατόμων που βρισκόταν εκεί πετώντας πέτρες και καδρόνια. Το όχημα υπέστη κάποιες φθορές.

Δύο από τους αστυνομικούς απομακρύνθηκαν άμεσα από το όχημα, ωστόσο ο τρίτος εγκλωβίστηκε και έκανε χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό για να μπορέσει να βγει από το όχημα. Ο αστυνομικός που έκανε χρήση του όπλου και πυροβόλησε στον αέρα συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Στο σημείο είχε διακοπεί η κυκλοφορία από τη συμβολή της Πατησίων με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την Αγίου Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ωστόσο λίγο ώρα αργότερα οι δρόμοι άνοιξαν.
Πηγή: iefimerida

Σχετικά άρθρα