52χρονη έλουσε με νέφτι τον σύζυγό της και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό

Μια 52χρονη από την Αλβανία συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κατηγορούμενη ότι προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον 57χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το ζευγάρι μετά από τσακωμό που συνέβη μεταξύ τους ξέφυγε και από την μία στιγμή στην άλλη η γυναίκα περιέλουσε με νέφτι τον σύζυγό της. Στην συνέχεια προσπάθησε να τον κάψει βάζοντάς του φωτιά. Όσοι έμεναν κοντά, οι γείτονες ακούγοντας τις φωνές κάλεσαν την αστυνομία για να παρέμβει και να δώσει λύση σε όσα συνέβαιναν.

Η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα του ζευγαριού το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μιχαήλ Νομικού. Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας ο 57χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται μέχρι και τώρα με εγκαύματα.

Η 52χρονη κατηγορούμενη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αυτοπυρπολήθηκε. Στην συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: iefimerida

Φωτογραφία εξωφύλλου: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα