Kαβγάς με 92χρονη οδήγησε τον γνωστό πλαστικό Γιάννη Λύρα ενώπιον του εισαγγελέα

Ο γνωστός πλαστικός Γιάννης Λύρας βρέθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα μετά από καβγά που είχε με μία 92χρονη σε πολυκατοικία της Κηφισιάς.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο γνωστός γιατρός καυγάδισε με μία 92χρονη, ένοικο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, με αποτέλεσμα να εμπλακεί η Αστυνομία.

Στο σημείο μετέβη η αστυνομία και η ηλικιωμένη δήλωσε πως ο κ. Λύτρας την χτύπησε και λόγω αυτού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Και οι δύο πλευρές έκαναν μήνυση. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Λύρας κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και απειλή. Οι αστυνομικές αρχές μάλιστα κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο με σκοπό να συλλάβουν την 92χρονη γυναίκα. Τότε ήταν και η στιγμή που και η ίδια η 92χρονη κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Λύρα. Ο τελευταίος επίσης κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και εις βάρος συγγενικού προσώπου της 92ρονης.

Το αποτέλεσμα των γεγονότων αυτών ήταν η ηλικιωμένη να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο γνωστός πλαστικός συνελήφθη και πριν λίγες ώρες πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα