Την ενοχή του 28χρονου Δημήτρη Καραβίτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι ζητά ο εισαγγελέας

Σε εξέλιξη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων βρίσκεται η δίκη για την υπόθεση του 28χρονου ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος κατηγορείται  για το κακούργημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το iefimerida, ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες και μιλά για πλεκτάνη σε βάρος του, ενώ διαψεύδει και τις καταθέσεις των ειδικών παιδοψυχολόγων που κλήθηκαν να καταθέσουν.

Τι έχει συμβεί

Η υπόθεση που συντάραξε την πόλη του Αγρινίου είδε το φως της δημοσιότητας όταν το 4χρονο αγόρι αποκάλυψε μέσα από ζωγραφιές που έκανε τι περνούσε. Πιο συγκεκριμένα η μητέρα του κατηγορούμενου είχε αναλάβει την φύλαξη του παιδιού και έτσι ο 28χρονος ήρθε σε επαφή με το 4χρονο αγόρι.

 Στις 23 Ιουλίου 2021 οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία εις βάρος του 28χρονου ποδοσφαιριστή. Η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, λόγω του ότι ο κατηγορούμενος υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Η μητέρα του κατηγορουμένου αναμένεται επίσης να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Με πληροφορίες από το iefimerida

Σχετικά άρθρα