Θυμό και οργή ένιωθε η 49χρονη:”Εν βρασμώ ψυχής, τον έλουσε με βενζίνη”, η φωτιά όμως μπήκε αθέλητα επειδή κάπνιζαν και οι 2

Δεν υπήρχε πρόθεση, λέει ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Τάσος Χατζηγιάννης .

«Αθέλητα προκλήθηκε για αυτό και η ίδια προσπάθησε στην συνέχεια να κατασβήσει με κίνδυνο ζωής για την ίδια», πράγμα που αποδεικνύουν και τα εγκαύματα που φέρει η 49χρονη στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματος της, όπως προσθέτει ο δικηγόρος της.

Δεν υπήρχε πρόθεση για σωματική βλάβη πόσο μάλλον για ανθρωποκτονία. Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ του ζευγαριού οδήγησαν στο περιστατικό αυτό, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Μάλιστα πήραν προθεσμία για την απολογία της καθώς και ζήτησαν ιατροδικαστική εξέταση για να πιστοποιηθούν τα εγκαύματα της, αλλά και οι κακώσεις που φέρεται να έχει η 49χρονη, οι οποίες αποδίδονται σε σωματική βία, όπως αναφέρει η ίδια. Μάλιστα εις βάρος της είχε ασκηθεί και λεκτική βία.

Διέξοδος η προσφυγή στο αλκοόλ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η 49χρονη αντιμετώπιζε ζητήματα με το αλκοόλ , ο δικηγόρος της απάντησε πως υπήρξαν δύο τραγικά γεγονότα στην ζωή του ζευγαριού που συντάραξαν τον ψυχικό κόσμο και των δύο γονιών. Αυτό αφορούσε τον θάνατο δύο εκ των τριών παιδιών της οικογένειας, και όπως λέει ο δικηγόρος «ενδεχομένως το αλκοόλ να ήταν μία διέξοδος».

Προσπαθώντας να μειώσει τις συνέπειες των πράξεών της, η 49χρονη αμέσως προσπάθησε να σβήσει την φωτιά, γεγονός που αποδεικνύουν και τα εγκαύματά της, λέει ο δικηγόρος της και συμπληρώνει πως παρέμεινε έξω από την εντατική μέχρι τη στιγμή της σύλληψής της.

Η πλευρά της 49χρονης γυναίκας υποστηρίζει πως η γυναίκα είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία την οποία δεν κατήγγειλε, κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει πολύ συχνά. «Οργή, θυμός και αγανάκτηση», εικάζει ο συνήγορος της κατηγορούμενης, που συσσωρεύονται και οδηγούν σε τέτοια περιστατικά.

Η κατηγορούμενη προφυλακίστηκε

Με την σύμφωνη γνώμη της έδρας η κατηγορούμενη προφυλακίστηκε, ωστόσο θα προσφύγουν στο δικαστικό συμβούλιο για την επανεξέταση της υπόθεσης και την απόφαση.

Κατά λάθος μπήκε η φωτιά

“Η φωτιά μπήκε αθέλητα”, κάπνιζαν και οι δύο την στιγμή που τον έλουσε με βενζίνη, ισχυρίστηκε η κατηγορουμένη μέσω του δικηγόρου της. Αυτό κατέθεσε και ενώπιον του δικαστηρίου, λέγοντας πως την ώρα που βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής τον περιέλουσε με την βενζίνη, αλλά η φωτιά άναψε επειδή και οι δύοκάπνιζαν εκείνη την στιγμή. Μάλιστα η 49χρονη μητέρα προσπάθησε να σβήσει την φωτιά, “βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή της”.

Πηγή: stonisi.gr

Σχετικά άρθρα