Λιπόθυμο βρέθηκε το 11χρονο αγόρι που ανήλικοι ξυλοκόπησαν στο προαύλιο δημοτικού σχολείου

Μετά από το άγριο περιστατικό μπούλινκ στο Αρσάκειο Γυμνάσιο, όπου ομάδα μαθητών έδεσε ανήλικο συμμαθητή τους με πετονιά αφήνοντάς του σημάδια στο λαιμό, άλλο ένα ακόμα αποτρόπαιο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Τι συμβαίνει με την βία στα σχολεία και γιατί έχει πάρει τέτοια ανεξέλεγκτη τροπή;

Από την Τετάρτη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων ένας 11χρονος μαθητής που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που φοιτά, από όπου και μεταφέρθηκε λιπόθυμος στο νοσοκομείο.

Τι ακριβώς συνέβη

Το συμβάν έλαβε χώρα στο 101 Δημοτικό σχολείο στα Πατήσια, που βρίσκεται επί της οδού Πολυδούρη, το πρωί της 26ης Απριλίου. Θύμα της άγριας και αναίτιας επίθεσης ήταν ένα 11χρονος μαθητής. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr μία ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε στο 11χρονο αγόρι και άρχισαν να το κλωτσούν και να του ρίχνουν μπουνιές, σε βαθμό που το παιδί λιποθύμησε. Σημειώνεται πως καθώς φαίνεται δεν υπήρχαν γεγονότα που συνέδεαν τους ανήλικους ή εξηγούν έστω και στο ελάχιστο την ακραία επίθεση βίας που δέχτηκε ο νεαρός μαθητής.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών βρέθηκαν εχθές στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και πήραν κατάθεση από την μητέρα, η οποία έχει προβεί και σε καταγγελία του περιστατικού, προκειμένου να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Το παιδί έχει σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα, χωρίς όμως η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σχετικά άρθρα