Αγνώριστη από τις πλαστικές η άλλοτε θεά του Χόλιγουντ Μεγκ Ράιαν:”Πρέπει να συνεργαστεί με τη Μαντόνα σε ταινία τρόμου”

Τα σχόλια του Τομ Φορντ, σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις των διασήμων που σαρώνουν, έρχεται να επιβεβαιώσει η Μεγκ Ράιαν. Σε μία από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις της, προχθές φάνηκε να έχει εντελώς παραμορφωμένο πρόσωπο από τις αλλεπάλληλες πλαστικές στις οποίες έχει υποβληθεί.

«Είναι πραγματικά αυτή η Μεγκ Ράιαν;»

«Τι στο διάολο έχει κάνει η Μεγκ Ράιαν στο πρόσωπό της;», «Είναι πραγματικά αυτή η Μεγκ Ράιαν; Αν και, είναι κρίμα και απίστευτα λυπηρό», σχολίασαν χαρακτηριστικά χρήστες των κοινωνικών δικτύων.
«Μοιάζει όλο και πιο πολύ με τη Μαντόνα»
Δεν έλειψαν και οι αναφορές πολλών χρηστών που συσχέτισαν την άλλοτε λαμπερή ηθοποιό, με την Μαντόνα. Η διάσημη ποπ σταρ έχει επίσης απασχολήσει τα μέσα με τις εμφανίσεις της που την δείχνουν πολύ διαφορετική, στην πραγματικότητα είναι αγνώριστη.

«Αυτή και η Μαντόνα προφανώς έχουν τον ίδιο πλαστικό χειρουργό», «Η Μεγκ Ράιαν και η Μαντόνα πρέπει να συνεργαστούν για μια ταινία τρόμου» σχολίαζαν οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα.
Φυσικά δεν έλειψαν και αυτοί που έσπευσαν να χειροκροτήσουν την νέα της εμφάνιση και να επιτεθούν σε αυτούς που την κακολόγησαν.

Κάποιοι υποστηρικτές πάντως αντεπιτέθηκαν, υπερασπιζόμενοι την εμφάνιση της σταρ. «Η Μεγκ Ράιαν μοιάζει ακριβώς τόσο διαφορετική, όσο θα περίμενε κανείς από μια 61χρονη» έγραψε ένας από αυτούς.
«Το πιο προφανές πράγμα που έχει κάνει είναι κάποιο είδος filler ή μεταφοράς λίπους στο μάγουλό της» είπε. «Είναι σίγουρα πάρα πολύ για το μήλο του μάγουλού της είναι πολύ γεμάτο και πολύ μεγάλο. Όταν χαμογελάει, όλο αυτό το γέμισμα μετακινείται προς τα πάνω και κάνει τα μάτια της να φαίνονται μικρότερα».

Τι έλεγε η Μεγκ Ράιαν για τις πλαστικές

«Ειλικρινά δεν δίνω μεγάλη σημασία» δήλωσε στο περιοδικό Porter το 2015, όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές της επεμβάσεις. «Υπάρχει πολύ μίσος στον κόσμο σήμερα. Είναι τόσο εύκολο να κρίνεις».

Με πληροφορίες από το iefimerida

Σχετικά άρθρα