Αγκαλιασμένοι έκλαιγαν οι γονείς του βρέφους που πέθανε στην Άρτα-Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την τραγωδία

Συγκλονισμένοι παραμένουν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού στην Άρτα μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι τους, μετά την ασυγχώρητη αμέλεια του πατέρα.

Ο πατέρας ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο ενώ πήγαινε για δουλειά, δεν το άφησε στο βρεφονηπιακό σταθμό, όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από ασφυξία μέσα στο όχημα, στο οποίο διέμεινε σχεδόν 6 ώρες.

Άναυδη η μητέρα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως το αγγελούδι της δεν βρίσκεται πια στην ζωή, την ίδια ώρα που συνάντησε τον πατέρα του παιδιού και σύζυγό της, ο οποίος παραμένει φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας θα οδηγηθεί αύριο Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι τραγικοί γονείς

Με προτροπή της μητέρας οι δύο γονείς συναντήθηκαν μέσα στο νοσοκομείο και όπως μεταφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, αφού δόθηκε άδεια από τις Αρχές, βρέθηκαν για λίγα λεπτά σε χώρο του νοσοκομείου.

Όπως σχολίασε ο πατέρας του 37χρονου ο γιος του βρίσκεται σε σοκ. Δεν ήταν εκείνος που πήγαινε το μωρό στο σταθμό συνήθως, ενώ όπως είπε ο πατέρας του τα δύο παιδιά παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη με πολιτικό γάμο επειδή η νύφη του ήταν έγκυος.

Έκλαιγαν αγκαλιασμένοι οι γονείς του βρέφους

Οι δυο τους με το που βρέθηκαν αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε λυγμούς και έτσι παρέμειναν για τα σχεδόν 15 λεπτά που έμειναν μαζί. Το κλίμα ήταν φορτισμένο και όσοι ήταν μπροστά ξέσπασαν σε κλάματα.

Σχετικά άρθρα