Σπαρακτικό το αντίο στο 5,5 μηνών βρέφος στην Άρτα-Μπομπονιέρες και γλυκά στόλιζαν το εξωτερικό της εκκλησίας

Το τελευταίο αντίο, σε βαθύ κλίμα οδύνης, είπαν σήμερα Σάββατο, στο βρέφος που έχασε τη ζωή του, όταν ο πατέρας του το ξέχασε επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητο σε ένα δρόμο της Άρτας.

Το βρέφος 5,5 μηνών, ήταν αβάπτιστο και γι’αυτό θα πάρει το όνομα Λυδία – Ελένη σε ειδική τελετή στην εκκλησία πριν την κηδεία. Αυτός είναι και ο λόγος που έξω από την εκκλησία της Άρτας υπάρχουν μπομπονιέρες και κουτιά με γλυκά.

Τόσο ο πατέρας, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, όσο και η μητέρα βρέθηκαν στην κηδεία του μωρού, με πλήθος συγγενών και φίλων να βρίσκονται επίσης στο πλευρό τους.
Και οι δύο γονείς μετά την είδηση του θανάτου της κορούλας τους νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο σε καταστολή, καθώς απειλούσαν να αυτοκτονήσουν.

Σημειώνεται πως η κηδεία γίνεται από το γραφείο τελετών «Δήμος Κωνσταντίνος» δωρεάν, που με αυτό τον τρόπο θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου βρέφους.
Έξω από την εκκλησία δεν υπήρχαν στεφάνια, αλλά μια φωτογραφία με το μικρό κοριτσάκι, μπομπονιέρες και γλυκά, ενώ ενώ στο πλάι υπήρχε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Σχετικά άρθρα