Aπατεώνας έμπορος άφησε χρέη 1εκ. ευρώ και έγινε παπάς για να γλιτώσει-Οι οικογένειες που κατέστρεψε τον εντόπισαν μετά από 14 χρόνια

Απίστευτη είδηση για επιχειρηματία από την Πάτρα, ο οποίος φέσωσε οικογένειες με τεράστια χρηματικά ποσά και κρύφτηκε στην Αθήνα, ενώ έγινε ιερέας σε εκκλησία των Βριλησσίων.
Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας από την Πάτρα, ήταν γνωστός στην περιοχή για εμπόριο δερμάτων. Χωρίς να γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους, η επιχείρησή του ναυάγησε και ο ίδιος άφησε χρέη που άγγιζαν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Πολλές οικογένειες καταστράφηκαν από την δράση του επιχειρηματία, ο οποίος εξαφανίστηκε από την Πάτρα πριν από περίπου 14 χρόνια, για να γλιτώσει την οργή των ανθρώπων που φέσωσε.

Το περίεργο είναι πως ήρθε στην Αθήνα και έγινε παπάς. Αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από τα ράσα, κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία μέχρι προσφάτως. Καθώς φαίνεται οι οικογένειες που άφησε καταχρεωμένες δεν σταμάτησαν ποτέ να τον ψάχνουν. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εντόπισαν τον άνθρωπο που πλέον υπηρετεί την εκκλησία στην περιοχή των Βριλησσίων. Έκανε συχνές αναρτήσεις δείχνοντας το ιερατικό του έργο, κάτι που τελικά των πρόδωσε.

Τις πληροφορίες της έδωσε στο Mega η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία μεταξύ άλλων είπε πως οι οικογένειες έσπευσαν να βρουν τον άνθρωπο που τους κατέστρεψε. Μάλιστα την ώρα που έφτασαν στην ενορία, βρήκαν τον παπά να τελεί μία κηδεία. Μετά το τέλος της κηδείας συνομίλησε με τους ανθρώπους λέγοντάς τους πως σιγά σιγά το χρέος θα διευθετηθεί.
Μένει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και να δούμε πως ο συγκεκριμένος άντρας κατάφερε να κρύψει τα χρέη του και να βρίσκεται στη θέση του ιερωμένου.

Σχετικά άρθρα