Μαντόνα: Αναίσθητη στο σπίτι της βρήκαν την 64χρονη σταρ-“Προετοιμαζόμασταν για το χειρότερο, δεν ζει μια υγιή ζωή, πιστεύει πως είναι ανίκητη”

Η 64χρονη Μαντόνα αναρρώνει από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη», λόγω της οποίας εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) στις 24 Ιουνίου. Ως εκ τούτου, υποχρεώθηκε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο μάνατζέρ της.

Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της «προετοιμάζονταν για το χειρότερο», είπε ένα μέλος της οικογένειας στο DailyMail.com. Η 64χρονη βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ όπου φέρεται να διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

H Mαντόνα πιστεύει ότι είναι «ανίκητη»

Το μέλος της οικογένειας είπε ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν μια κλήση αφύπνισης για τη Madonna, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και έχει πιέσει τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση επρόκειτο να στραφεί και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε η συγγενής. «Γι’ αυτό κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο.

«Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».

Η Madonna είναι μητέρα έξι παιδιών: Lourdes, 26; Rocco, 22; David, 17; Έλεος, 17; και τις 10χρονες δίδυμες Στέλλα και Εστέρ. Η Λούρδη ήταν δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της, ανέφερε η New York Post. Ωστόσο, η ίδια αναρτά φωτογραφίες στο instagram της, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, κάνοντας τους fans να αναρωτιούνται.

Η κόρη της Lourdes

Τα υιοθετημένα παιδιά της

Δημοσιεύει συχνά αφιερώματα στον 92χρονο πατέρα της, Silvio Ciccone, και είναι κοντά σε πολλά από τα αδέρφια της. Η Madonna έχει τρεις αδερφές – την Paula, τη Melanie και την Jennifer – και τέσσερα αδέρφια: τον Anthony, τον Martin, τον Christopher και τον Mario.

Ο Άντονι πέθανε τον Φεβρουάριο από καρκίνο στο λαιμό και αναπνευστική ανεπάρκεια, σε ηλικία 66 ετών. Τα αδέρφια Ciccone κρατούν χαμηλούς τόνους, αφήνοντας τα φώτα της δημοσιότητας στη σχέση τους με το μέγα αστέρι.

Η οικογενειακή πηγή είπε στο DailyMail.com ότι η ξαφνική νοσηλεία της τους ένωσε. «Όλα τα μέλη της οικογένειας της Madonna έχουν μαζευτεί για αυτό», είπε ο συγγενής. Και λειτούργησε ως υπενθύμιση στην τραγουδίστρια ότι έπρεπε να φροντίσει τον εαυτό της. «Αυτό την ξύπνησε πραγματικά.

“Δεν ζει μια υγιή ζωή όσο θα έπρεπε για την ηλικία της”

«Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Πιστεύει επίσης ότι είναι ανίκητη ». Πηγές κοντά στην τραγουδίστρια είπαν ότι εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίσει ότι η περιοδεία της είναι τέλεια, με μία να αποκαλύπτει ότι έκανε πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα. Μια άλλη είπε στην DailyMail.com τον Απρίλιο ότι «οδήγησε τους πάντες στον τοίχο με την τελειομανία της».

«Η υγεία της βελτιώνεται, αλλά παραμένει υπό ιατρική φροντίδα», έγραψε ο μάνατζερ Γκάι Οσίρι στον λογαριασμό της Μαντόνα στο Instagram, χωρίς να διευκρινίσει εάν η αμερικανίδα ντίβα της ποπ έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης αυτής της περιοδείας, παίρνουν πίσω κάθισμα αυτή τη στιγμή και κανείς δεν επιτρέπεται να αναφέρει καν οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά της, γιατί θα χάσει το s*** της», πρόσθεσε ο συγγενής. «Θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Τον φόβο για την υγεία της 64χρονης μοιράστηκε με τον κόσμο ο επί χρόνια μάνατζέρ της Γκάι Όσεαρι, ο οποίος αποκάλυψε στο Instagram ότι η Μαντόνα αναγκάστηκε να αναβάλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της για τα 40 χρόνια λόγω των ιατρικών της αγώνων.

Ο Oseary επέμεινε στην ανάρτησή του ότι η τραγουδίστρια και μητέρα έξι παιδιών «αναμένεται πλήρης ανάρρωση» και ότι «η υγεία της βελτιώνεται», αλλά πρόσθεσε ότι «είναι ακόμα υπό ιατρική φροντίδα».

Η υγεία της βελτιώνεται

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για αρκετές ημέρες», ανέφερε ο Οσίρι. «Επί του παρόντος, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε όλες τις υποχρεώσεις της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας», ανακοίνωσε ο μάνατζερ της Μαντόνα, συμπληρώνοντας ότι θα ενημερώσει «σύντομα» για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebrations» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, dailymail

Σχετικά άρθρα