H Ναόμι Κάμπελ έγινε μαμά στα 53 της-Γιατί κρατάει κρυφό τον πατέρα των παιδιών της; Βρίσκεται ανάμεσα στους έρωτες της ζωής της;

Tην απόλυτη ευτυχία βιώνει το κορυφαίο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) αφού πριν από λίγες ημέρες υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί της, στα 53 της χρόνια. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί μ΄ ένα στιγμιότυπo του νεογέννητου, στο οποίο φαίνεται να το έχει στην αγκαλιά της, ενώ η δίχρονη κόρη της πλησιάζει και του κρατάει κι εκείνη το χέρι του.

«Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε αφάνταστα και περιβάλλεσαι με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό-ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου!», έγραψε η Κάμπελ στη λεζάντα προσθέτοντας. «Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Aμέσως μετά, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε αμέτρητες ευχές από διάσημους φίλους της μεταξύ αυτών η σχεδιάστρια Ντονατέλα Βερσάτσε(Donatella Versace), η Κλόντια Σίφερ(Claudia Schiffer) και η Σίντι Κρόφορντ(Cindy Crawford).

Σύμφωνα με την Daily Mail το μωρό γεννήθηκε το περασμένο Σάββατο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους της να είναι στο πλάι της. «Η Ναόμι είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Αυτό είναι που ήθελε πάντα. Είναι πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε μία πηγή.

Σημειώνεται ότι τον Μάιο του 2021 η Κάμπελ, στα 51 της χρόνια, εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας τον ερχομό της κόρης της λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή της στο Fashion Week της Νέας Υόρκης. Μιλώντας στην βρετανική Vogue στη συνέχεια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν υιοθετήθηκε…είναι δικό μου παιδί», χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

“Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόμουν μητέρα, αλλά είναι η μεγαλύτερη χαρά που μπορούσα να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω”, είχε πει.

Η Κάμπελ εξήγησε ότι έχει μια νέα «εντελώς ανιδιοτελή» στάση απέναντι στη μητρότητα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με την διαφορά ηλικίας 50 ετών μεταξύ της ίδιας και της κόρης της, παραδέχοντας μάλιστα ότι ενθαρρύνει και τους μεγαλύτερους φίλους της να κάνουν μωρά.

“Τους λέω όλους, κάντε το! Μη διστάσετε!” αυτή πρόσθεσε.

Η Naomi Campbell έκανε το όνομά της ως supermodel τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Η αγαπημένη καλλονή σχεδιάστηκε για κορυφαίους φωτογράφους, όπως οι Herb Ritss και Peter Lindberghe, πέρασε στην πασαρέλα των Gianna Versace και Isaac Mizrahi και ήταν γνωστή ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα της γενιάς της μαζί με τις Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista, Claudia Schiffer και Κέιτ Μος.

Η Βρετανίδα καλλονή έλαβε το βραβείο Fashion Icon το 2018, τιμή που δόθηκε από το επίλεκτο Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής. Και μέχρι σήμερα, κάνει το μοντέλο για διάφορες καμπάνιες — το 2019 υπέγραψε με τα καλλυντικά NARS.

Oι σχέσεις και οι μεγάλοι έρωτες

Έχει συνδεθεί με αρκετούς διάσημους και επιδραστικούς άντρες όλα αυτά τα χρόνια, όπως οι Leonardo DiCaprio, Adam Clayton, Sean “Diddy” Combs, Robert De Niro, Badr Jafar , Louis Camilleri, Skepta, Liam Payne, Hassan Jameel και Usher. Αλλά δύο άντρες έχουν αναδειχθεί ως οι πιο σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις της, ο επιχειρηματίας Flavio Briatore και ο διεθνής προγραμματιστής ακινήτων Vladislav Doronin.

Η Naomi έβγαινε με τον επικεφαλής των αγώνων της Formula 1, Flavio από το 1998-2003, τελικά αρραβωνιάστηκε μαζί του αν και αργότερα τον διέλυσε. Ο ίδιος λίγο αργότερα έγινε πατέρας της κόρης της Heidi Klum, της Leni – φαινόταν να αγαπά πραγματικά τη Naomi. Αν και η σχέση τους δεν κράτησε, εξακολουθεί να τον θεωρεί μέντορά της. Είναι γνωστό ότι περνούσε χρόνο με την τωρινή σύζυγο του Flavio, Elisabetta Gregoraci, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το 2008, το διάσημο μοντέλο γνώρισε τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Vladislav Doronin στο Φεστιβάλ των Καννών και ήταν η αρχή για κάτι σοβαρό. «Τα πράγματα είχαν παραγγελθεί όταν η Naomi ήταν μαζί του», είπε ένας φίλος της Naomi το 2020 στη New York Post. «Ένιωσα ότι η ζωή της είχε λίγο περισσότερη ισορροπία, λίγο περισσότερη πειθαρχία».

Ο μεγιστάνας των ακινήτων και η Naomi φέρεται να απολάμβαναν έναν παθιασμένο έρωτα, με τη Naomi να του έκανε ένα «απίστευτο» τριήμερο πάρτι 50ων γενεθλίων στην Ινδία το 2012. Η Diana Ross, η Demi Moore και η Kate Moss φέρεται να ήταν εκεί. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, αφού ο Vladislav φέρεται να πιάστηκε στην αγκαλιά του μοντέλου Luo Zilin και το ζευγάρι στη συνέχεια χώρισε. Αλλά ακόμη και χρόνια μετά το τέλος της σχέσης, ο δεσμός του μοντέλου με τον πρώην έρωτά της δεν έχει διακοπεί – η Naomi μήνυσε τον Vladislav. Φέρεται ότι της έκανε και ο ίδιος μήνυση για χρήματα που λέει ότι της δάνεισε και κάποια προσωπική περιουσία που εκτιμάται σε πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και η ταυτότητα του πατέρα των παιδιών της Naomi είναι άγνωστη, το μοντέλο έχει δηλώσει παλαιότερα πως εξαιτίας της επιστήμης έκανε οικογένεια «όταν ήθελε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Hollywood Life

Σχετικά άρθρα