Η Μαρέβα Μητσοτάκη εμπνέει τις γυναίκες με τον δυναμισμό και το στυλ της

Πώς να είναι άραγε να είσαι η γυναίκα του πρωθυπουργού της χώρας; Οι απαιτήσεις σίγουρα θα είναι αυξημένες, καθώς τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι στραμμένα συνεχώς επάνω σου. Αυτό δεν φαίνεται να φοβίζει την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η οποία στέκεται πάντα στο πλευρό του πρωθυπουργού συνοδεύοντάς τον σε σημαντικές επαγγελματικές του στιγμές.

Μια γυναίκα με μεγάλο κοινωνικό έργο και κοινωνική προσφορά που δίνει έμφαση στο ρόλο της γυναίκας, μέσα από δράσεις που η ίδια αναδεικνύει αλλά και συμμετέχει. Είναι μητέρα τριών παιδιών και πάντα βρίσκεται στο πλάι τους, ενώ παράλληλα δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του άντρα της, του πρωθυπουργού της χώρας μας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως λέει άλλωστε και ο ίδιος δημόσια είναι το στήριγμά του και η καλύτερη μαμά. Μάλλον, στην περίπτωσή της ισχύει το ρητό που λέει πως πίσω από έναν πετυχημένο άντρα βρίσκεται μία δυναμική γυναίκα!

Ενώ λοιπόν, καλέιται να αναλαμβάνει καθημερινά απαιτητικούς ρόλους δεν χάνει ποτέ την θηλυκότητά της και συνεχώς εμφανίζεται λαμπερή, εμπνέοντάς μας με το μοναδικό της στυλ.

Επιλέγει πάντοτε μοναδικά κομμάτια, χωρίς να υπερβάλει, διατηρώντας ένα λιττό αλλά συνάμα κομψό στυλ. Συχνά επιλέγει να δώσει μία ένταση στις εμφανίσεις της, συνδυάζοντας κάθε φορά ψηλοτάκουνες γόβες αλλά και πανέμορφα κοσμήματα. Ακόμα, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να εντυπωσιάζει με το αρχαιοελληνικό της στυλ, όταν επιλέγει μονόχρωμα φορέματα ή ολόσωμες φόρμες που συνδυάζει με μακριά σκουλαρίκια και φλατ σανδάλια.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι μας δείχνει πως μία γυναίκα μπορεί να συνδυάσει κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, ενώ παράλληλα παραμένει κομψή. Συνδυάζει με τις επιλογές της μία “διακριτική πολυτέλεια”, όπως λένε οι ειδικοί της μόδας, αφού επιλέγει να δώσει έμφαση στο πώς τα ρούχα που επιλέγει ταιριάζουν στη σιλουέτα της, χωρίς να φορτώνει το ντύσιμό της. Οι συνήθεις επιλογές της είναι κομμάτια μονόχρωμα, απλά αλλά λαμπερά, χωρίς να είναι φορτωμένα με σχέδια που μπορεί να μπερδέψουν.

Δίνει βάση στα διακριτικά και εντυπωσιακά κοσμήματα, με τα οποία συμπληρώνει το look της. Τα μαλλιά της είναι συνήθως ελεύθερα, με έναν ελαφρύ κυματισμό που τελειοποιεί την κομψότητά της. Την έχουμε δει βέβαια και με πιασμένα τα μαλλιά, που της πάνε εξίσου.

Φυσικά, όπως κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει άνετα και ο εαυτός της σε κάθε της έξοδο, την έχουμε δει και με casual στυλ, φορώντας τζιν και πουλόβερ, όταν οι περιστάσεις το επιτρέπουν. Σαν ένα γενικό σχόλιο θα μπορούσε να πει κανείς πως απολαμβάνει να ντύνεται και πώς κάθε φορά καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα με τις στυλιστικές της επιλογές.

Μία ακόμα στυλιστική επιλογή της είναι τα ζιβάγκο. Σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της την έχουμε δει με ζιβάγκο σε διάφορα χρώματα, αν και συνήθως επιλέγει γήινα χρώματα.

Όταν βρέθηκε στο Λευκό Οίκο

Με την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

Με την οικογένεια Αντετοκούμπο

Με τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν

Σχετικά άρθρα