Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θρηνεί τον θάνατο του 20χρονου εγγονού του: Οι 2 γάμοι και τα 7 παιδιά που απέκτησε

Σε ηλικία μόλις 20 ετών έφυγε από την ζωή ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro), Λέαντρο Ντι Νίρο Ροντρίγκεζ (Leandro De Niro Rodriguez), όπως αποκάλυψε σε μια συγκινητική της ανάρτηση, η μητέρα του, Ντρίνα Ντε Νίρο(Drena De Niro) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι υιοθετημένη κόρη του Ντε Νίρο μετά τον γάμο του με την ηθοποιό Νταϊάν ‘Αμποτ (Diahnne Abbott).

«Ο όμορφος γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα πέρα από λόγια και περιγραφές από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του που μοιράστηκε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήσουν η χαρά μου η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαμε και σε εκτιμούσαμε τόσο βαθιά και εύχομαι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει.

Λυπάμαι πολύ μωρό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για το μοναχοπαίδι της και προσθέτει: «Αναπαύσου εν ειρήνη και στον Αιώνιο Παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι».

Oι 2 γάμοι και τα 7 παιδιά

Όταν σκέφτεστε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μπορεί να σκεφτείτε την υποκριτική του κληρονομιά, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κλασικά έργα όπως ο «Οδηγός ταξί», ο «Raging Bull» και ο «Νονός». Ο διάσημος ηθοποιός έχει μια άλλη κληρονομιά, όμως, ως πατέρας επτά παιδιών.

Ο Ντε Νίρο έχει παντρευτεί δύο φορές

Έχει μια υιοθετημένη κόρη, την Drena, και τον γιο του Raphael, που απέκτησε κατά την διάρκεια του γάμου του με την πρώτη του σύζυγο, Diahnne Abbott, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1976 έως το 1988.

Η πρώτη του σύζυγος, Diahnne Abbott

Το 1997, ο De Niro παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Grace Hightower.

Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Έλιοτ και την Έλεν, και χώρισαν το 2018. Ο De Niro έχει και άλλα παιδιά – τον Julian, τον Aaron και την Gia – με δύο γυναίκες που έβγαινε αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ο πατέρας επτά παιδιών είπε στη Hoda Kotb του TODAY ότι έχει μάθει πολλά από τα παιδιά του. «Λοιπόν, έχω κάποια επίγνωση», είπε. «Όταν είσαι μεγαλύτερος, έχεις επίγνωση για ορισμένα πράγματα στη ζωή, τη δυναμική, τα πάντα, τη δυναμική της οικογένειας. Απλώς, δεν μπορείς να αποφύγεις να μάθεις κάποια πράγματα και μετά πώς μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, να τα διαχειριστείς».

Η υιοθετημένη κόρη του, Ντρένα Ντε Νίρο

Το 1976, ο De Niro υιοθέτησε την κόρη της πρώτης του συζύγου Diahnne Abbott, Drena De Niro σύμφωνα με το IMDb. Η Drena De Niro μίλησε για τη διάσημη οικογένειά της και τη δική της ανατροφή στο κοινό, σε μια συνέντευξη στην Avenue το 2011. «Προέρχομαι από μια πραγματικά δημιουργική ομάδα ανθρώπων. Οι παππούδες μου ήταν ζωγράφοι, η μητέρα μου είναι σπουδαία ηθοποιός. Ήταν απλώς μια ομάδα από υπέροχους τρελούς, ταλαντούχους ανθρώπους που αγαπούν ο ένας τον άλλον και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν», είπε.

Το 1976, ο De Niro και η Abbott καλωσόρισαν τον γιο τους, Raphael Eugene De Niro.

Julian Henry and Aaron Kendrick De Niro

Μετά το διαζύγιό του από την Abbott, ο De Niro έκανε σχέση με το πρώην μοντέλο, ηθοποιό Toukie Smith, χωρίς όμως να παντρευτούν ποτέ. Οι δίδυμοι γιοι τους, Julian και Aaron De Niro, γεννήθηκαν το 1995.

Elliot De Niro

Το 1998, ο De Niro καλωσόρισε τον γιο του Elliot De Niro με τη δεύτερη σύζυγό του, Grace Hightower.

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca του 2016, ο De Niro αποκάλυψε ότι ο γιος του έχει αυτισμό. «Η Γκρέις κι εγώ έχουμε ένα παιδί με αυτισμό και πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό όλα τα ζητήματα που αφορούν τις αιτίες του αυτισμού να συζητηθούν και να εξεταστούν ανοιχτά», είπε ο Ντε Νίρο.

Το 2011, ο De Niro και ο Hightower καλωσόρισαν την κόρη τους Helen. Το ζευγάρι χώρισε το 2018. «Η Γκρέις κι εγώ έχουμε μαζί δύο όμορφα παιδιά. Μπαίνουμε σε μια μεταβατική περίοδο στη σχέση μας, η οποία είναι μια δύσκολη αλλά εποικοδομητική διαδικασία», είπε ο Ντε Νίρο σε δήλωσή του τότε, σύμφωνα με το People. «Τιμώ την Γκρέις ως μια υπέροχη μητέρα και ζητώ ιδιωτικότητα και σεβασμό από όλους καθώς προχωράμε στην ανάπτυξη των ρόλων μας ως συνεργατών στην ανατροφή των παιδιών».

Τζία Βιρτζίνια Τσεν-Ντε Νίρο

Η Gia είναι το μικρότερο παιδί του De Niro, το οποίο υποδέχτηκε τον Απρίλιο του 2023 με τη φίλη του Tiffany Chen. Όμως, όπως τα περισσότερα από τα άλλα παιδιά του, ο Gia κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην πραγματικότητα, οι θαυμαστές του De Niro δεν γνώριζαν καν ότι είχε ένα έβδομο παιδί μέχρι που ο ηθοποιός είπε στο ET Canada ότι στην πραγματικότητα ήταν πατέρας επτά παιδιών. «Επτά, στην πραγματικότητα. Μόλις έκανα ένα μωρό», είπε.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ, με πληροφορίες από Today

Φωτογραφία εξωφύλλου: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα