Τίτλοι τέλους για τον Ανδρέα Λοβέρδο: Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ-Η επιστολή που έστειλε στον Ανδρουλάκη

Η κάλπη της 25ης Ιουνίου μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, οι οποίες συνεχίζουν ακόμα και μετά το πέρας των εκλογών. Πριν από λίγο, ο Ανδρέας Λοβέρδος, που μάλιστα είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, δήλωσε πως αποχωρεί από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ στα οποία μετέχει.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε πως παραιτείται ακόμα και από μέλος του κόμματος βάζοντας έτσι τίτλους τέλους στην πολυετή παραμονή του στο ΠΑΣΟΚ,

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

“Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.
Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη”.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι περιείχε η επιστολή στην οποία αναφέρεται ο κύριος Λοβέρδος.

Σχετικά άρθρα