“Έσβησε” ξαφνικά η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου: Ήταν 9 μηνών έγκυος-Κρίσιμες στιγμές για το μωρό της που νοσηλεύεται στην εντατική

«Έφυγε» η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανοπούλου, η οποία αποκάλυψε ότι πέθανε λίγο πριν γεννήσει το μωρό της. Διένυε τον έννατο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί της έκαναν καισαρική τομή για να σώσουν το μωρό της, το οποίο και νοσηλεύεται στην εντατική.

…Έφυγες τόσο άδικα…

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα», έγραψε.

Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα