Έντονες αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Κασσελάκη από ανθρώπους τους ΣΥΡΙΖΑ- Φίλης: “Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες”

Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα την επερχόμενη εκλογή νέου προέδρου. Η συνεδριαση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στα γραφεία της οδού Αγίου Κωνσταντίνου. 

 Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το διαρκές Συνέδριο του κόμματος, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου θα στηθεί η κάλπη.

Την ίδια ώρα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύουν μέλη αλλά και ιστορικά στελέχη του κόμματος.

Φίλης κατά Κασσελάκη

Ο Νίκος Φίλης δεν φαίνεται να βλέπει θετικά την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, αφού μιλώντας  στο Action 24 ανέφερε πως οι πολιτικοί πρέπει να προέρχονται μέσα από την κοινωνία, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως «δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Το μοντέλο με τους πολιτικούς του Ιnstagram ήρθε και στην Ελλάδα»

«Δυστυχώς, όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά διεθνώς και έρχεται και στην Ελλάδα, έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του Ιnstagram. Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από το Ιnstagram. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Είναι περιηγητές κομμάτων. Άκουσα χθες τον κύριο Κασσελάκη να υποστηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα “φυτεύονται” από τα Ιnstagram και τα διάφορα συμφέροντα»,

«Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα “φυτεύονται” από το Ιnstagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες».

Σχετικά άρθρα