Πρώην παρουσιαστής του Fox News καταγγέλει πως “Ο Μπαράκ Ομπάμα κάπνιζε κρακ και έκανε σεξ με άντρες”

Ο Τάκερ Κάρλσον ισχυρίστηκε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα κάπνιζε κρακ και έκανε σεξ με άντρες – αλλά τα μέσα ενημέρωσης απέτυχαν να το αναφέρουν πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2008.

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News επανέλαβε την κατηγορία του Λάρι Σινκλέρ που ισχυρίστηκε ότι ο Ομπάμα αγόραζε και κάπνιζε κοκαΐνη πριν κάνουν σεξ το 1999.

Ο ισχυρισμός, ο οποίος προέκυψε ενώ ο τότε γερουσιαστής Ομπάμα προετοιμαζόταν για τις προεδρικές εκλογές, καταδικάστηκε απερίφραστα ως απόπειρα πολιτικής κομπίνας.

Όμως ο Carlson ισχυρίστηκε την Τετάρτη ότι ήταν «πραγματικά ξεκάθαρο» ότι ο Ομπάμα είχε σχέση ομοφυλοφίλων. Ισχυρίστηκε ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν ανέβασαν την ιστορία επειδή η ομάδα της εκστρατείας Ομπάμα απείλησε να αρνηθεί την πρόσβαση στον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

Ο 54χρονος Carlson, μιλώντας στο δημοφιλές Adam Carolla Show, είπε: «Το 2008, έγινε πραγματικά ξεκάθαρο ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε σεξ με άντρες και κάπνιζε κρακ.

Η DailyMail.com επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Ομπάμα για σχόλια.

«Ένας τύπος ήρθε μπροστά, ο Λάρι Σινκλέρ, και είπε «Θα υπογράψω μια ένορκη κατάθεση» και, «Θα κάνω έναν ανιχνευτή ψεύδους» και το έκανε», πρόσθεσε. «Κάπνιζα κρακ με τον Μπαράκ Ομπάμα και έκανα σεξ μαζί του», αυτό ήταν προφανώς αλήθεια. Ο Carlson αναφερόταν στους ισχυρισμούς που έκανε ο καταδικασμένος εγκληματίας Sinclair στο National Press Club το 2008, ενώ ο Ομπάμα ήταν υποψήφιος για πρόεδρος.
Είπε ότι κανείς δεν ανέφερε κάτι από αυτά λόγω απειλών από την εκστρατεία Ομπάμα. «Κανείς δεν το ανέφερε όχι επειδή ήταν τσιγκούνης για το σεξ ή τα ναρκωτικά, αλλά επειδή η εκστρατεία του Ομπάμα είπε ότι όποιος αναφέρει κάτι δεν έχει πρόσβαση στην εκστρατεία του Ομπάμα», είπε. ‘Επομένως, δεν έκαναν αναφορά γι’ αυτό. «Ο όγκος των ψεμάτων στα μέσα ενημέρωσης για αυτό ήταν απίστευτος. «Αυτό συμβαίνει όλη την ώρα πάνω κάτω από την κυβέρνηση».
Ο Σινκλέρ, ο οποίος έχει περάσει χρόνο στη φυλακή για πλαστογραφία, απάτη και κλοπή, ισχυρίστηκε ότι ο Ομπάμα, ο οποίος ήταν τότε γερουσιαστής, αγόρασε και κάπνιζε κοκαΐνη πριν κάνει σεξ μαζί του.

Υποστήριξε επίσης ότι ο πρώην πρόεδρος είχε άλλον άντρα εραστή και συνδέθηκε με τον θάνατό του. Αυτά περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο του Sinclair που κυκλοφόρησε το 2009 «Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder?». Ο Σινκλέρ, ο οποίος εξέτισε ποινή στη φυλακή της Αριζόνα, της Φλόριντα και του Κολοράντο, έθεσε υποψηφιότητα για να γίνει δήμαρχος της πόλης Cocoa της Φλόριντα το 2018.
Υπερασπίστηκε ξανά τους ισχυρισμούς του κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης εκστρατείας του και είπε: «Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. «Το βιβλίο μου μιλάει από μόνο του και δεν κάνω παίρνω πίσω τίποτα από όσα είπα σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου».
Εκείνη την εποχή, ο Sinclair απορρίφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως άνθρωπος με εκτεταμένο ποινικό μητρώο «με ειδικότητα σε εγκλήματα που περιλαμβάνουν δόλο».

Αλλά ο Carlson επέμεινε ότι οι ισχυρισμοί ήταν αληθινοί. Είπε: «Το πράγμα του Larry Sinclair, αυτό συνέβη σίγουρα.

«Μίλησα με τον Λάρι Σινκλέρ γι’ αυτό. Σίγουρα έγινε.

«Ο Λάρι Σινκλέρ μπήκε και βγήκε στη φυλακή πριν από 40 χρόνια, έχει εξ ορισμού ποινικό μητρώο και είναι φτωχός, έχει μια διαταραγμένη ζωή, του λείπει ένα δόντι.

«Νομίζω ότι έχει ένα αρχείο εξαπάτησης, αλλά αυτή η ιστορία, αν την ακούσεις λεπτομερώς, είναι ξεκάθαρα αληθινή».

Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο ότι ο Μπαράκ Ομπάμα συμπαθεί τους μάγκες, νομίζω ότι αυτό ήταν γνωστό».

Ο Carlson επεσήμανε επίσης ένα γράμμα που έστειλε ο Ομπάμα το 1982 στην πρώην κοπέλα του, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τη φαντασίωση του για το γκέι σεξ.

«Το είπε ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα σε μια επιστολή προς την κοπέλα του. Αυτό είναι δουλειά του Μπαράκ Ομπάμα. Δεν του επιτίθεμαι επειδή συμπαθώ τους μάγκες», είπε ο πρώην παρουσιαστής του Fox News.

Ο Ομπάμα, τότε 21 ετών, έγραψε στον Alex McNear τον Νοέμβριο του 1982, με τον οποίο είχε σχέση κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Occidental College στο Λος Άντζελες.

Εντρύφησε στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και ομολόγησε ότι «λατρεύει να κάνει έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία», σύμφωνα με το προηγουμένως διασκευασμένο τμήμα της επιστολής, το οποίο έλαβε η New York Post.

Ο Ομπάμα περιέγραψε την ομοφυλοφιλία ως έναν τρόπο αποσύνδεσης από το παρόν και δυνητικά αποφυγής της επαναλαμβανόμενης θεατρικότητας της επίγειας ύπαρξης.

«Σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής».

Παραδέχτηκε ότι είχε μια καθημερινή πνευματική σύνδεση με άνδρες, αλλά ισχυρίζεται ότι ήταν αποκλειστικά στη σφαίρα της φαντασίας.

«Βλέπετε, κάνω έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία», είπε στην επιστολή που αναφέρει η Post.

Η επιστολή, ηλικίας άνω των 40 ετών, απευθυνόταν σε μια πρώην φίλη της και επανήλθε στην επιφάνεια λόγω της εκτενούς συνέντευξης που έδωσε ο βιογράφος David Garrow.

Ο Ομπάμα διερεύνησε την έννοια της ανδρόγυνης νοοτροπίας, εκφράζοντας την επιθυμία του για μια προοπτική που περιλαμβάνει τους ανθρώπους ως σύνολο, αντί να τους διαχωρίζει σε κατηγορίες φύλου.

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να το κάνω περισσότερο μέχρι να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ανθρώπους, όχι γυναίκες σε αντίθεση με άντρες», είπε.

Παρά αυτές τις ομολογίες, ο Ομπάμα παραδέχτηκε στην επιστολή ότι έχει αποδεχτεί την ταυτότητά του ως άνδρα και επιλέγει να ζήσει με αυτήν.

«Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα, βλέπω ότι με έχουν κάνει άντρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

Ο Ομπάμα είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Μισέλ, 59 ετών, από το 1992 και έχουν τις κόρες τους τη Μάλια, 25 ετών, και τη Σάσα, 22 ετών.

Πηγή: dailymail

Σχετικά άρθρα