Σοκ στην κοινωνία της Αχαΐας: 56χρονος πατέρας κατηγορείται για τον βιασμό της 23χρονης κόρης του

Άλλο ένα περιστατικό αιμομιξίας είδε το φως της δημοσιότητας, με δράστη έναν 56χρονο πατέρα ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 23χρονη κόρη του.

Η κοπέλα κατήγγειλε τον πατέρα της περιγράφοντας στις Αρχές όλα όσα είχαν διαδραματιστεί στο μικρό χωριό της Αχαΐας όπου διαμένουν ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και άλλο περιστατικό με δεύτερο άτομο της οικογένειας της. Ισχυρίστηκε μάλιστα στους έκπληκτους αστυνομικούς ότι έχει στη διάθεσή της βίντεο όπου καταγράφει τις ασελγείς πράξεις του πατέρα της.

Ο κτηνοτρόφος και πολύτεκνος πατέρας κρατείται από την Παρασκευή το βράδυ στην Ασφάλεια Πατρών  και κατηγορείται για την κακουργηματική πράξη του βιασμού, η οποία επισύρει ποινή τουλάχιστον δέκα ετών. Από την πλευρά του ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα του καταλογίζει η κόρη του.

Στο πλευρό του πατέρα τους βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τα άλλα παιδιά του κτηνοτρόφου, οι υπόλοιπες κόρες του και ο γιος του και αναμένεται να καταθέσουν πως ο πατέρας τους ουδέποτε προέβη στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείτε από την αδερφή τους. 

Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Σχετικά άρθρα