38χρονος πατροκτόνος από την Άρτα: «Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε»

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Άρτας από την αποκάλυψη της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 65χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής, ο οποίος σκοτώθηκε από τα χέρια του ίδιου του του παιδιού.

Τη δολοφονία του πατέρα του, αποτέλεσμα ενός μεγάλου καυγά μεταξύ των δύο ανδρών παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ο 38χρονος γιος του. Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς, ο νεαρός πατροκτόνος σκότωσε τον πατέρα του χτυπώντας τον με μια πέτρα στο κεφάλι και αφήνοντας στον στο σημείο που μετέπειτα οδήγησε τις Αρχές για να ανακαλύψουν τη σορό του, η οποία έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και δαγκωματιές ζώων. Τρεις ολόκληρες μέρες περιπλανιοταν στην περιοχή όσπου έγινε αντιληπτός από έναν κτηνοτρόφο της περιοχής που το αντίκρυσε σε άθλια κατάσταση, πεινασμένο και αποκαμωμένο. Για τον 38χρονο η δολοφονία του πατέρα του ήταν μονόδρομος καθώς εάν δεν το έκανε εκείνος θα τον σκότωνε ο πατέρας του.

Όσοι γνώριζαν τον 65χρονο συνταξιούχο δάσκαλο δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που του συνέβη. Σύμφωνα με μαρτυρίες επρόκειτο για εξαίρετο άνθρωπο και εκπαιδευτικό, χαμογελαστό και γλυκομίλητο, με χιούμορ και ευγένεια ενώ ο γιός του ήταν ένα παιδί χαρούμενο και χαμογελαστό. Κανείς τους δεν περίμενε ότι θα είχαν αυτή την κατάληξη.  

Σχετικά άρθρα