Ομόφωνα ένοχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος –  Ισόβια για τον δολοφόνο της Κάρολαιν

Μια από τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έρχεται στο τέλος της με επίλογο την απόφαση-κόλαφο του δικαστηρίου.

Ένοχος κρίθηκε σύμφωνα με το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ο 35χρονος συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σκότωσε τη νεαρή γυναίκα του, Κάρολαιν Κράουτς και τον σκύλο τους στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.     

Επίσης, ο πιλότος καταδικάστηκε για ψευδή κατάθεση και ψευδομαρτυρία γιατί επιχείρησε να αποδώσει αλλού τις ευθύνες για την αιμοσταγή δολοφονία.

Καταπέλτης ήταν ο Εισαγγελέας, ο οποίος δήλωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «είχε επιδίωξη να σκοτώσει» την άτυχη Καρολάιν γιατί ήθελε να την εκδικηθεί ενώ οι προσπάθειες των συνηγόρων του Αναγνωστόπουλου να του αναγνωρισθεί ο πρότερος έντιμος βίος έπεσαν στο κενό καθώς η θηριώδης πράξη του στερείται ελαφρυντικών.

Η ψυχίατρος, τεχνική σύμβουλος της οικογένειας Κράουτς περιέγραψε τον Αναγνωστόπουλο ως ένα χειριστικό άτομο «που πάσχει από αντικειμενική ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας». Ένα άτομο που δε δίστασε να στείλει επιστολή στη μητέρα του θύματος εξηγώντας της ότι «δεν ήταν έτσι όπως φαίνονταν τα πράγματα» και απαιτώντας να τη δώσει αργότερα στην κόρη του.

Η μικρή Λυδία, κόρη της Καρολάιν και του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διαμένει πλέον στις Φιλιππίνες ενώ πρόσφατα έλαβε και την Φιλιππινέζικη υπηκοότητα.

Σχετικά άρθρα