Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την 42χρονη κόρη του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Σε σοκ βρίσκεται ο αδερφός του θύματος, μιας γυναίκας 42 ετών, καθώς ανακάλυψε το πτώμα της στο μπάνιο του σπιτιού της στις Συκιές της Θεσσαλονίκης. Δράστης, όπως όλα δείχνουν είναι ο 69χονος πατέρας του θύματος, ο οποίος έπνιξε την κόρη του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο γιος του θύτη και αδερφός του θύματος ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που κατέφτασαν στον σημείο διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, η οποία ταλαιπωρούνταν εδώ και χρόνια καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Στη συνέχεια ο αδερφός του θύματος πήγε από το σπίτι του πατέρα του, καθώς ενώ τον είχε καλέσει επανειλημμένα δεν είχε λάβει απάντηση.

Όταν έφτασε στο σπίτι του πατέρα του ο άνδρας τον βρήκε αιμόφυρτο στην κουζίνα του σπιτιού, καθώς όπως όλα δείχνουν προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με τη χρήση ενός ψαροντούφεκου το οποίο είχε τοποθετήσει στην κοιλιακή χώρα.

Κατά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς παραδέχτηκε την αποτρόπαια πράξη του, γιατί, όπως δήλωσε για να δικαιολογηθεί, δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Ο 69χρονος πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και εισήχθη στην χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που έφερε από το ψαροντούφεκο.

Ανάστατη είναι η περιοχή όπου διέμενε το θύμα. Γειτόνισσα, ερωτώμενη για το συμβάν δήλωσε ότι: «Από 14 ετών είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Όταν εγώ ήρθα εδώ τη βρήκα στο αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν ένα γλυκύτατο χαμογελαστό πλάσμα. Ο πατέρας της ήταν απόμακρος. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε αυτό».

Σχετικά άρθρα