Ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν κι εκείνος την πυροβόλησε – Η σφαίρα διαπέρασε τον αντίχειρά της, σπάζοντας το κόκκαλο

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας 27χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή γυναίκα είχε βρεθεί με τον φίλο της προκειμένου να του ανακοινώσει ότι δεν μπορούν να είναι πια μαζί.

Στο άκουσμα της είδησης του χωρισμού ο 56χρονος σύντροφος έπαθε αμόκ και έβγαλε το όπλο του και τη σημάδεψε με σκοπό να τη σκοτώσει. Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού μαζεύοντας όλο της το θάρρος έστρεψε προς την άλλη μεριά το όπλο του δράστη.

«Εκεί που του λέω: ”τι κάνεις;”, το πιάνω, το γυρνάω, και πατάει τη σκανδάλη. Αν δεν το γυρνούσα το όπλο η σφαίρα θα μου ερχόταν στο κεφάλι» αναφέρει έντρομη η κοπέλα. «Μου το κολλάει εδώ στο κεφάλι και παίρνει και το όπλο μου λέει ”λυπάμαι δεν ήθελα να τελειώσει έτσι”. Εγώ δεν συνειδητοποίησα τι έγινε. Νόμιζα όταν γύρισε και πήρε το όπλο ότι θα τινάξει τα δικά του μυαλά στον αέρα. Όταν βάρεσε την πρώτη σφαίρα δεν κατάλαβα τι έγινε. Νόμιζα ότι μου ήρθε στο κεφάλι και ότι σε λίγο θα είμαι νεκρή» ανέφερε η 27χρονη, η οποία χτυπήθηκε στον αντίχειρα από τη σφαίρα.

«Μου διαπέρασε τον αντίχειρα. Ήταν διαμπερές και μου έσπασε το κόκαλο».

Η σχέση του ζευγαριού μετρούσε τρία χρόνια, παρά τη διαφορά ηλικίας των δύο συντρόφων. Εδώ και καιρό όμως η κοπέλα υπέφερε από τη βίαια συμπεριφορά του 56χρονου και παρόλο που τον δικαιολογούσε στην αρχή είχε φτάσει σε σημείο να μην αντέχει και να θέλει να χωρίσουν.

Ο 56χρονος από εκείνη τη μέρα καταζητείται, με την 27χρονη να ζει με τον φόβο της επανεμφάνισής του.

Σχετικά άρθρα