Πιτμπουλ κατασπάραξε 11χρονο παιδί στην Αρτέμιδα – Το παιδί φέρει τρύπα στο κρανίο από τα δόντια του σκύλου και τραύματα στο πρόσωπο και τα πόδια

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Αρτέμιδας καθώς ένας νεαρός ανήλικος έπεσε θύμα ενός αγριεμένου πίτμπουλ, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα. Το άτυχο παιδί είχε βγει από το σπίτι του για να πάει μια βόλτα με το ποδήλατό του και στο δρόμο δέχτηκε επίθεση από το μανιασμένο πίτμπουλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα πόδια από την επίθεση του αγριεμένου σκύλου. Μάλιστα, τα δόντια του πιτμπουλ κατάφεραν να κάνουν τρύπα στο κρανίο του μικρού παιδιού, ενώ έχει υποστεί δαγκώματα στο πρόσωπο και τα πόδια του ενώ έδινε μάχη να ξεφύγει από τα δόντια του παρ’ ολίγον δολοφόνου σκύλου.

Το παιδί ευτυχώς κατάφερε να διαφύγει, τρέχοντας γρήγορα στο σπίτι του και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η μητέρα ειδοποίησε την Αστυνομία και θα διενεργηθεί έρευνα για τα αίτια του συμβάντος και για το ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του ανεξέλεγκτου σκύλου.

Σχετικά άρθρα