Σοκάρει ο πασίγνωστος γόνος επιχειρηματικής οικογένειας που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της 9 μηνών εγκύου συντρόφου του – Η κοπέλα οδηγήθηκε με σπασμούς σε μαιευτική κλινική και κατήγγειλε τον “νταή” σύντροφό της

Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είδε το φως της δημοσιότητας, με θύμα αυτή τη φορά μια 27χρονη νεαρή γυναίκα, η οποία διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες μέρες αναμένεται να γεννήσει τον καρπό του έρωτά της με πασίγνωστο γόνο επιχειρηματικής οικογένειας. Το ζευγάρι μετρά δύο χρόνια σχέσης και ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος σύντροφος ξυλοκόπησε την έγκυο σύντροφό του μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν καθώς είχαν βγει για φαγητό. Ο νταής φίλος της δεν λογάριασε τον δημόσιο χώρο στον οποίο βρίσκονταν και, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, άρχισε να χτυπάει με μανία την γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί του.

Η 27χρονη απευθύνθηκε στις αρχές και κατήγγειλε τον 48χρονο σύντροφό της, ο οποίος είναι γόνος εύπορης οικογένειας επιχειρηματιών, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η έγκυος κοπέλα χρειάστηκε να μεταβεί σε ιδιωτική μαιευτική κλινική προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να ελέγξουν σε τι κατάσταση βρισκόταν το μωρό που περιμένει. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση και αφού διαπιστώθηκε ότι τόσο το μωρό όσο και η μητέρα ήταν καλά στην υγεία τους, η 27χρονη πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 48χρονο δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στην Ευελπίδων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Νοεμβρίου ενώ κατέθεσε κι εκείνος με τη σειρά του μήνυση στην κοπέλα για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και ενδοοικογενειακή απειλή.

Σχετικά άρθρα