Τράβηξε σε βίντεο τις τελευταίες της στιγμές πριν τη σκοτώσει ο σύντροφός της ενώ δράστης αγκάλιαζε τη μητέρα της και έλεγε ψέματα ότι την πυροβόλησαν 2 άγνωστα άτομα πάνω σε μηχανή (Βίντεο)

Άλλο ένα περιστατικό ωμής βίας με την γυναικοκτονία μιας νεαρής κοπέλας, της Alves, μόλις 23 ετών είδε το φως της δημοσιότητας, επειδή για τραγική της τύχη έτυχε να τραβήξει σε βίντεο τον σύντροφο – δολοφόνο της.

Σοκαριστική είναι η σκηνή όπου ο 27χρονος φίλος της νεαρής κοπέλας από την Βραζιλία, Diego Fonseca, απεικονίζεται να τη σημαδεύει και να την πυροβολεί εν ψυχρώ. Η νεαρή 23χρονη που δεν περίμενε ότι ο σύντροφός της θα τραβούσε τη σκανδάλη ακούγεται στο βίντεο να γελάει και να του λέει “Έλα αγάπη μου, κάντο!”

Δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ο πυροβολισμός και η 23χρονη βρίσκεται στο έδαφος. Ο δράστης μετέφερε την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν, αφού είχε πεθάνει προτού την αναλάβουν.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τον Fonseca και εκείνος ισχυρίστηκε ότι 2 άτομα που επέβαιναν σε μηχανή πέρασαν και πυροβόλησαν δύο φορές την 23χρονη φίλη του, όμως όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο δράστης έπεφτε συνέχεια σε αντιφάσεις. Οι αρχές έκανα έρευνα στο σημείο του πυροβολισμού αλλά και στα πράγματα της κοπέλας και εντόπισαν το κινητό της τηλέφωνο, όπου είχε καταγράψει σε μοιραίο βίντεο τις τελευταίες της στιγμές. Έπειτα βρήκαν και το όπλο της δολοφονίας, κοντά στο σημείο που είχε σταθμεύσει ο Fonseca για να μεταφέρει τη φίλη του στο νοσοκομείο.

Ο δράστης συνελήφθη τελικά από την αστυνομία με την κατηγορία της δολοφονίας. Μάλιστα, δεν είναι το πρώτο περιστατικό βίας για το οποίο έχει απασχολήσει τις αρχές αφού στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε πρώην φίλη του και για ληστεία.

Η μητέρα της Alves είπε ότι ο Fonseca της είχε μιλήσει μετά το θάνατο της κόρης της και της είχε υποσχεθεί ότι θα βρει τους δολοφόνους. «Έμαθα ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο από τον Fonseca. Εκεί με αγκάλιασε και μου είπε: ”Πεθερά, όποιος της το έκανε αυτό θα πληρώσει”».

Σύμφωνα με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας η κόρη της ήθελε να τον χωρίσει γιατί όπως της είχε εκμυστηρευτεί η σχέση τους δεν πήγαινε άλλο. Μάλιστα, όταν έφυγε από το σπίτι της για να τον βρει της είπε «Μαμά, πάω εκεί και θα επιστρέψω σύντομα».

Η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε ότι ο Fonseca ήταν βίαιος με την κόρη της και μια φορά που την είδε να μιλάει με κάποιον φίλο της την χτύπησε. «’Υπήρξαν μερικές φορές που τσακώθηκαν και έφτασε με μερικούς μώλωπες. Σκέφτηκα ότι ήταν κακό να παρέμβω, αλλά ήταν δύσκολο. Δεν μου έλεγε πολλά γιατί ήξερε ότι (ένιωθα) τον πόνο της».

Ένας άλλος φίλος της θυμάται ότι την είχε συμβουλέψει να φύγει από κοντά του και να πάει στην αστυνομία αφού ο Fonseca είχε απειλήσει να τη σκοτώσει. Θυμήθηκε επίσης το μήνυμα που της είχε στείλει και έλεγε: «αν σε απειλήσει και σε πληγώσει ξανά πάρε εντολή προστασίας. Έτσι συμβαίνουν οι περισσότερες γυναικοκτονίες. Κανείς δεν πιστεύει ότι ένα άτομο είναι ικανό μέχρι να δει ότι είναι νεκρό».

Σχετικά άρθρα