Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στους Αμπελόκηπους: Ιερέας ξυλοκόπησε την παπαδιά μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Άλλη μια περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο προσκήνιο, ενώ τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σοκάρουν, καθώς πρόκειται για έναν πρώην ιερέα από τους Αμπελόκηπους που ξυλοκόπησε την παπαδιά γυναίκα του. Ο παπάς αντί να κηρύττει το λόγο του Θεού και να βαδίζει στον δρόμο της αγάπης που προτάσσει η θρησκεία μας κακοποιούσε την πρεσβυτέρα του με μάρτυρες τα ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, o 59χρονος ιερωμένος που έχει παυθεί από τα καθήκοντά του εδώ και ένα χρόνο (παραμένει άγνωστος ο λόγος της καθαίρεσής του), έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του μπροστά στα έντρομα μάτια των μικρών ανήλικων παιδιών του.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο πρώην ιερέας, γυρνώντας στο σπίτι του, τσακώθηκε με τη γυναίκα του για κάποιο οικογενειακό θέμα και ο καβγάς δεν άργησε να ξεφύγει, με τον 59χρονο να αρπάζει από το λαιμό την άτυχη γυναίκα και να την χτυπάει με δύναμη στον τοίχο, ενώ το όλο σκηνικό γίνεται μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών τους.

Η γυναίκα σώθηκε από θαύμα αφού λιποθύμησε από τα χτυπήματα και με τη βοήθεια των γειτόνων και της αδερφής της μεταφέρθηκε σε κλινική προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του στενού οικογενειακού κύκλου της γυναίκας, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώην ιερέας κακομεταχειρίζεται την παπαδιά. Παρ’ όλα αυτά η γυναίκα δεν φαίνεται να έχει κινηθεί εναντίον του συζύγου της και μένει να φανεί εάν θα κινηθεί αυτεπάγγελτη διαδικασία για την τιμωρία του “νταή” πρώην ιερωμένου.

Σχετικά άρθρα