Θρήνος στην Ημαθία: 15χρονος κρεμάστηκε στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού του – Τον εντόπισαν οι γονείς του που τον έψαχναν απεγνωσμένα

Τραγωδία χτύπησε την πόλη της Ημαθίας με ένα 15χρονο αγόρι από τον Παλαιό Πρόδρομο που αφαίρεσε την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του, με τη βοήθεια ενός γείτονα, αναζητούσαν επίμονα το νεαρό παιδί καθώς είχαν να τον δουν για ώρες και το εντόπισαν τελικά στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού τους, όπου ήταν ήδη απαγχονισμένος.

Παρά τη γρήγορη ανταπόκριση του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, αποδείχτηκε ότι ήταν πλέον αργά, καθώς οι διασώστες διαπίστωσαν ότι νεαρός μαθητής είχε εκπνεύσει. Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο 15χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αυτοκτόνησε, κάτι που οδήγησε την αστυνομία να διατάξει έρευνες σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του παιδιού.

Πάντως οι μαρτυρίες από άτομα που γνώριζαν τον 15χρονο αναφέρουν ότι είναι σε σοκ, αφού το παιδί δεν είχε δείξει κανένα σημάδι ότι επρόκειτο να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια. Απεναντίας, μιλούν για ένα ήρεμο, δραστήριο και χαρούμενο άτομο που δεν έδειχνε να υπάρχει κάποιος λόγος που θα τον οδηγούσε στο να αφαιρέσει τη ζωή του.

Σχετικά άρθρα