Το πιο χριστουγεννιάτικο ταξί κάνει βόλτες στην Αθήνα και είναι στολισμένο απ’ άκρη σ’ άκρη προσφέροντας εορταστικές κούρσες στους επιβάτες

Αν κι έχει σπουδάσει λογιστής, τον κέρδισε το τιμόνι κι αποφάσισε να γίνει ταξιτζής. Λατρεύει τα Χριστούγεννα κι αυτός είναι ο λόγος που έχει το πιο χριστουγεννιάτικο ταξί που έχετε δει ποτέ. Ο λόγος για τον 30χρονο Τρικαλινό Παναγιώτη Ζηκάκη, ο οποίος κληρονόμησε το ταξί από τον πατέρα του κι εδώ κι 6 χρόνια «αλωνίζει» τους δρόμους της Αθήνας μεταφέροντας εκτός από επιβάτες μήνυμα χαράς κι αισιοδοξίας.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην πόλη καταγωγής του, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα για να περάσει μερικές μέρες και να επισκεφθεί και τον Μύλο των Ξωτικών και το ταξί του μαγνητίζει τα βλέμματα.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου του ζήτησε να τον πάει μια βόλτα με το χριστουγεννιάτικο ταξί του στα χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα. Κι εκείνος δεν αρνήθηκε. Φυσικά έβγαλαν και τις απαραίτητες σέλφι για να απαθανατίσουν τη στιγμή.

@panoszik #christmastaxiathens #december #happydecember #merrychristmas #christmas2022 #christmasmood #santaclaus #christmastreedecorating #christmastree #christmasspirit #christmastiktok #happymood #lovechristmas #christmasathens #christmasgreece #christmasvibes #christmaslights #christmaslove #christmascandies #jinglebells #feliznavidad #christmasiscoming #christmascelebration #christmastime #christmasmusic #2022 #2023 #merrychristmas ♬ Jingle Bells – Official Sound Studio

«Αγαπάω παρά πολύ τα Χριστούγεννα. Είναι η καλύτερη γιορτή και εποχή» λέει ο 30χρονος ταξιτζής. «Αυτός είναι κι ο λόγος που το ταξί σου είναι το πιο χριστουγεννιάτικο ταξί της πόλης; «Εννοείται συν ότι θέλω να μπορέσω χαμόγελα αγάπη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον στον κόσμο. Ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν είναι ένας τρόπος εμψύχωσης και διαφυγής έστω και λίγο από τα καθημερινά προβλήματα με τα οποία βασανίζεται ο κόσμος» απαντά.

Όσο για το πως αντιδρά ο κόσμος όταν επιβιβάζεται στο ταξί; “Ο κόσμος στην αρχή με το που ανοίγει την πόρτα μένει έκπληκτος κι έχει μια έκφραση θαυμασμού και σοκ έπειτα βγάζει μια χαρούμενη διάθεση και ξεφεύγει από την δύσκολη ζωή που βιώνουμε όλοι μας!!!! Φυσικά τους προσφέρω καραμέλες για να γίνει ακόμα πιο γλυκιά η διαδρομή και όλα αυτά με την χριστουγεννιάτικη ηχητική υπόκρουση που ακούγεται καθό όλη την διαρκείας της υπηρεσίας στο Ταξι. Φυσικά δεν λείπουν οι φωτογραφίες τα στορυ και οι σελφι» εξηγεί.

Ο Πάνος Ζηκάκης μέσα από το χριστουγεννιάτικο ταξί του στέλνει τις χριστουγεννιάτικες ευχές του «Θέλω να διαδώσω το μήνυμα της αγάπης και της χαράς σε όλο τον κόσμο!!!! Εύχομαι αφθονία στο θέμα της υγείας!!!! Και με αλληλοϋποστήριξη ο κόσμος θα γίνει ακόμα καλύτερος!!!!

Πηγή: trikalaview.gr

Σχετικά άρθρα